Tuorein sisältö

'Vuosi sitten olisin uskonut enemmän presidenttiehdokkuuteeni' - Jannika B summaa kulunutta vuotta

01.01.2024 klo 20.19 | Luettu: 518 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jannika B on summannut kulunutta vuotta somepostauksessaan.

Vuoteen mahtuu tärkeitä hevosjuttuja ja tosiaan, uutta musiikkiakin on tehty. Jannika B:n uusi albumi ilmestyy 2.2.2024.

"Same but different. Tänä vuonna löysin itsestäni uuden puolen. Vielä vuosi sitten pelkäsin mennä edes ponin karsinaan. Tyttäreni sydän sykkii hepunoille, joten eipä siinä auttanut, kun oppia. Pienin askelin. Todella pienin askelin. Pikku hiljaa itsevarmuus kasvoi - ja myös heppa-allergia siedättyi pelkojen myötä.

Vastoin kaikkia järkiohjeita meille muutti elokuussa aivan ihana Poni Wirtanen. Minä opiskelin internetin rikki hevosen luonteesta, ruokinnasta, rytmistä ja liikuttamisesta. Kävin internetissä myös hevosenkäsittelykursseja. Hyvä alku muuttui haasteelliseksi, kun Martan käsi murtui ja jonkun oli pakko ponia ratsastaa. Minun piti nousta selkään. Jälleen kerran Youtube-videot istunnasta ja ratsastuksesta paukkui. Otin valmennuksia monta kertaa viikossa ja pikkuhiljaa osaaminen - ja ennenkaikkea luottamus kasvoi.

Vuosi sitten olisin uskonut enemmän presidenttiehdokkuuteeni kuin siihen, että minä olen kahden ponin mamma. Kyllä, nykyään meillä on niitä kaksi. Se sitten eskaloitu ”hiukan”.

Tallista, poneista ja tallinväestä on tullut parasta vastapainoa työlle ja arjelle. Paikka jossa kaikki muu unohtuu hetkeksi.

KIITOS kaikille, keneltä ollaan saatu apua ja tukea epävarmuuksien hetkillä. Niitä on ollut paljon - niin hetkiä, kuin ihmisiäkin.

Ensi vuonna lupaan osallistua tyttäreni kanssa johonkin kisoihin. Ai miksikö - no siksi, että uuden oppiminen, itsensä ylittäminen, pelkojen voittaminen, yrittäminen aina uudelleen ja uudelleen on asioita joista saa niin paljon. Haluan myös opettaa tyttärilleni, että arvokkainta ei ole ainainen onnistuminen - vaan halu oppia ja kehittyä. Se, että ei anna periksi".



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Popedan uuden laulaj... Rillit huurussa -täh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova