Tuorein sisältö

Pate Mustajärven vuosi alkuun positiivisella uutisella - 'Uuden vuoden arki täällä Ikurissa käynnistyi mukavasti'

02.01.2024 klo 12.18 | Luettu: 542 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pate Mustajärven some aktivoituu heti vuoden toisena päivänä.

Patella on kerrottavanaan positiivinen uutinen - Paten "Ratinaan se päättyi - 46 vuotta Popedaa" -kirja on nyt painossa, aikataulun mukaan.

Julkaisupäivä on 14.2.

"Uuden vuoden arki täällä Ikurissa käynnistyi mukavasti, kun kirjakustantaja @docendon_kirjat kuittasi, että Ratinaan se päättyi - 46 vuotta Popedaa -kirjani on painossa. Ehdit vielä saada sen nimmaroituna julkaisupäiväksi (14.2.) kotiisi tai perille toisaalle, jos päätätkin tilata sen vaikkapa kaverille ystävänpäivälahjaksi, kunhan toimit ja teet tilauksen tammikuun loppuun mennessä. Ennakkoon tilatut kirjat toimittaa @backstagerockshop. Kuvan Vihonviimeisestä pläjäyksestä Ratinassa otti @peerolakanen".

Kirjan julkistustilaisuus järjestetään Tampereen TTT-Klubilla keskiviikkona 14.2. klo 19. "Tilaisuuden aluksi meikäläinen istutetaan piinapenkkiin eli haastatteluun, jossa toimittaja ja kirjailija Tuomas Marjamäki esittää kysymyksiä kirjan teosta ja sen herättämistä muistoista Popedan ratissa. Haastattelun jälkeen ohjelma jatkuu semi-akustisella musiikkiesityksellä eli keikalla".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Syke ja Vonkka antav... Netflix-vuoden aloit... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova