Tuorein sisältö

Juontaja Vappu Pimiän menneen vuoden suurin muutos liittyi aviomies Teemun työhön - 'Oltiin koko perhe todella onnellisia tästä ratkaisusta'

04.01.2024 klo 00.10 | Luettu: 550 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Parhaillaan Kaliforniassa perheineen lomaileva juontaja Vappu Pimiä on summannut menneen vuoden kohokohdat.

Töitä on riittänyt, mutta myös perheelle on jäänyt riittävästi aikaa.

"Sain tehdä jälleen upeita töitä ihanien ihmisten kanssa, mutta tärkeimpänä sain viettää aikaa itselleni tärkeimpien eli perheen ja ystävien kanssa".

Vapun elämässä suurin muutos vuodessa 2023 oli aviomiehen Teemun irtisanoutuminen työstä.

"Oltiin koko perhe todella onnellisia tästä ratkaisusta, sillä varsinkin kun töitä tehdään kahden täysin eri aikavyöhykkeen alla, niin niitä töitä olisi käytännössä 24/7. Olenkin todella onnellinen, että Metsolan Erkki on saanut ottaa nyt iisisti puoli vuotta tehden vähän omia projektejaan, mutta muuten rennon letkeästi eläen. Selkeästi täällä Kaliforniassa olo on tehnyt myös hyvää, sillä tulevaisuus alkaa kenties kristallisoitumaan, kun täällä tullut kuitenkin tehtyä myös uraa ja hän osaa peilata monia asioita eri kanteilta".

Vapulle vuosi 2023 asettuu ehdottomasti positiivisen puolelle:

"Kaiken kaikkiaan oikein onnistunut vuosi ja ainahan niitä harmituksia ja vastoinkäymisiäkin mukaan mahtuu ja kun maailmantilannekin tällä hetkellä herättää paljon epävarmuuden tunteita, mutta itse yritän keskittää energian niihin positiivisin asioihin, sillä silloin se positiivinenkin lisääntyy, ainakin oman kokemukseni perusteella".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Käärijä pötköttää ko... Autoilujuontaja Jere... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova