Tuorein sisältö

Anssi Kelalta hauska päivitys liittyen Anssin mielestä maailman parhaasen elokuvaan - pitää sitä joka tyypillä olla oma 'The Dude'

07.01.2024 klo 00.40 | Luettu: 666 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Viime vuoden puolella Anssi Kela kertoi uudesta harrastuksestaan.

Mies kerää figuureita, etenkin Star Wars -figuureita mutta myös kaikkea muuta mukavaa.

Nyt Anssi on alkanut valokuvata figuureita "in action".

Nyt käsittelyyn pääsee Anssin mielestä maailman paras elokuva - Big Lebowski. Anssin kuvausten tähdeksi on päässyt "The Dude" 1/6-skaalan figuurina.

"Coenin veljesten Big Lebowski on minusta maailman paras elokuva. Se on täydellinen: jokainen sivuhahmokin on niin herkullisesti kirjoitettu ja näytelty, että tekisi mieli nähdä oma elokuvansa kustakin tyypistä. Lähes jokainen kohtaus on klassikkokamaa — pullollaan yksityiskohtia, joiden ansiosta leffa kestää lukemattomia katselukertoja. Runsailla voimasanoilla ylevöitetty dialogi on hekumallisten vuorosanojen aarrearkku. Kuvasto painuu ikuisesti mieleen. Maailman paras elokuva.

Niinpä ilahduin suuresti, kun huomasin, että päähenkilöstä, Jeffrey Lebowskista (The Dude, His Dudeness, Duder, El Duderino), on olemassa 1/6-skaalan figuuri. Sellainenhan on omistamismielessä välttämättömyys!

Harmillisesti Sideshown valmistama figuuri voisi olla parempikin: yhdennäköisyys Jeff Bridgesin kanssa on vähän sinne päin. Mutta kyllä siitä hahmon tunnistaa — ja mukana tuli asianmukaisesti sätkän verran laitonta substanssia, sekä useampi lasillinen valkovenäläisiä. Pieni Westerley-villatakki on ihana. Keilapallo kasseineen kuului settiin, mutta petyin siihen, ettei laatikosta löytynyt mattoa"



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Osaatko sanoa, mistä... Käärijä ja Häärijä T... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova