Tuorein sisältö

Euphoria-tähti Jacob Elordi on Guillermo del Toron Frankensteinin hirviö

08.01.2024 klo 16.45 | Luettu: 608 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Noin 15 vuotta sitten Guillermo del Toro haali suhteellisen lyhyessä ajassa koomisen määrän projekteja, joista harvat ovat edenneet. Del Toron puolivirallinen taktiikka on varautua siihen, että jokin perutaan aina, mutta on kyseenalaista, kannattaako yhden ohjaajan sitoutua yli kymmeneen projektiin kerralla. Hobitti-leffat del Toro jätti itse, kun hän kyllästyi venyvään aikatauluun.

Kun del Toron Frankenstein mainittiin noin 15 vuotta sitten, kyseessä oli Universal Studios -elokuva eli yritys lämmitellä vanhaa "Universal Monsters" -brändiä. Tällä hetkellä del Toro aikoo ohjata Frankenstein-leffan Netflixille. Ei ole tiedossa, miten uskollinen del Toro on tarinalle. Del Torolla on tapana siirtää sadut maailmantilanteeseen, jossa fasismi on nousussa (joten ehkä hän siirtää tarinan nykypäivään).

Frankensteinin hirviötä näyttelee Jacob Elordi, joka tunnetaan Euphoria-sarjasta (kuvassa), The Kissing Booth -trilogiasta ja tuoreista Priscilla- ja Saltburn-elokuvista. Andrew Garfieldin oli tarkoitus näytellä hirviötä, mutta Hollywoodin lakot johtivat aikatauluongelmiin.

Tohtori Frankensteiniksi kiinnitettiin viime vuonna Oscar Isaac. Muissa rooleissa nähdään mm. Mia Goth ja Christoph Waltz.

Tämän viikon ensi-ilta Poor Things ja helmikuussa valmistuva Lisa Frankenstein tarjoavat humoristiset versiot Frankensteinin tarinasta.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Happoradion Aki Tyki... Olli Herman kommento... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova