Tuorein sisältö

Kultaisen Kompassin ohjaaja Twilight-sarjan puikkoihin

12.12.2008 klo 18.59 | Luettu: 2229 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Entertainment Weekly kertoo, että alkuviikosta liikkuneet huhut pitävät paikkansa: jättihitiksi osoittautuneen vampyyrileffan Twilight - Houkutus jatko-osan ohjaa Chris Weitz. Sopimuspapereissa ei ole allekirjoituksia, mutta studio ilmeisesti pitää Weitziä suuressa arvossa ja on jo lopettanut neuvottelut muiden ohjaajien kanssa. Weitzillä on kokemusta erikoistehosteista kiitos kalliin fantasiaspektaakkelin Kultainen Kompassi. Weitz on myös ohjannut komediat American Pie ja Poika yhdessä veljensä Paul Weitzin kanssa.

Verrattain pienellä budjetilla tuotettu Twilight - Houkutus on tienannut Yhdysvalloissa jo yli 140 miljoonaa dollaria. Huhujen mukaan ohjaaja Catherine Hardwicke ei kuitenkaan ollut studion mieleen ja jatko-osan Uusikuu hittipotentiaalia ei tahdota vaarantaa.

Virallista ilmoitusta odotetaan sunnuntaiksi. Weitzin valinta lienee viimeinen naula Kultaisen Kompassin jatko-osien arkkuun. Kultainen Kompassi oli floppi kotimaassaan, mutta menestyi mainiosti ulkomailla.

Lähde: Entertainment Weekly

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Painajainen Elm Stre... Muiden valitsemat bi... >

Keskustelut (1 viestiä)

Saara

23.01.2009 klo 15.51

Minä olen kyllä sitä mieltä, että Kultainen kompassi oli floppi ihan joka puolella. Jokainen tuttuni joka sen oli käynyt katsomassa, miti sitä surkeana yrityksenä tehdä hieno fantasialeffa. En siis kovin innolla odota jatko-osaa maailman parhaalle leffalle :(
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova