Tuorein sisältö

Yksi Suomen kuunnelluimmista artisteista kertoo UMK24-biisistään: 'On ihan hyväksyttävää olla vähän hullu'

10.01.2024 klo 20.54 | Luettu: 478 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

UMK24-finalistit on julkistettu. Suomen viisuedustajan paikasta kisaavat Cyan Kicks, Sexmane, Sara Siipola, Jesse Markin, Windows95man, Sini Sabotage ja Mikael Gabriel & nublu.

Sexmane eli Max Sene on tällä hetkellä yksi Suomen kuunnelluimmista artisteista.

Vuonna 2019 julkaistusta debyyttialbumi "Sextapesta" tuli menestys, ja debyyttialbumi pysytteli yli 100 viikkoa Suomen virallisella albumilistalla. Toinen albumi "Väärinymmärretty" toi artistille neljä Emma-ehdokkuuta. Vuonna 2023 julkaistu albumi "Sextape II" sinetöi artistin menestyksen. Albumin julkaisun jälkeen peräti 18 sen 20 kappaleesta pääsi Suomen Top 50-listalle. Sene sai neljä Emma-ehdokkuutta toista vuotta peräkkäin ja voitti Vuoden kotimainen artisti -tittelin.

KIlpailukappaleesta Mania Sexmane kertoo seuraavasti: "Kertosäkeen sanat kiteyttävät ajatukseni: on ihan hyväksyttävää olla vähän ”hullu”. Tiedän, että monet nuoret kamppailevat mielenterveyden haasteiden kanssa. Haluan tuoda heille voimaa ja rohkeutta jaksaa".

Valintaraadin kommentit:

"Sexmane on yksi Suomen kuunnelluimmista artisteista sekä vuoden 2023 Emma-gaalan yleisöäänestyksen voittaja ja hieno lisä UMK:n musiikkikattaukseen. Uuden aallon räppärinä tunnetun Sexmanen musiikissa on kuultu monenlaisia vaikutteita. Tällä kertaa vahvalla koukulla avaava Mania ottaa vaikutteita isosta rock-soundista huipentuen eeppiseen kitarasooloon. Max Senen musiikin vahvuuksia on aina ollut aitous ja rehellisyys. Tämä kuuluu myös tässä intensiivisessä biisissä, joka on kuin luotu isoille areenoille."

Sexmanen Mania julkaistaan perjantaina 12.1. keskiyöllä.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< UMK24-finalistit sel... Amaranthen ja Dragon... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova