Tuorein sisältö

Entinen Guns N' Roses-basisti puhuu...Gunnareista

13.12.2008 klo 09.30 | Luettu: 3488 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Duff McKagan (Velvet Revolver, Duff McKagan's Loaded, ex-Guns N' Roses) on puhunut Seattlelaisen radioaseman haastattelussa Guns N' Rosesin tuoreesta albumista ja bändin kultakauden miehistön mahdollisesta paluusta Gunnari-rivistöön.

Chinese Democracy-albumista mies antaa pelkkää kiitosta Axl Rosen suuntaan.

- Mielestäni Axl Rosen vokaalit kuulostavat mahtavilta. Olen iloinen, että hän sai tehdä albumin oman mielensä mukaan. Levy tulee menestymään, kiertueet ja kaikki. Albumin menestyksestä on puhuttu paljon, uskon albumin jäävän elämään. Toivon Roselle pelkkää hyvää.

Kysymykseen huhuista, joiden mukaan Axl yritti kasata alkuperäistä Gunnari-miehistöä ennen Chinese Democracyn julkaisua, Duff tyrmää pelkkinä huhuina.

- Uskon huhujen olevan pelkkää huhupuhetta. En usko niiden takana olevan mitään totuuspohjaista tarinaa. Minun ja Rosen välillä ei ole ollut minkäänlaista keskustelua asiasta.

Duffin kommentti mahdolliseen tulevaisuudessa tapahtuvaan Gunnari-uudelleentulemiseen on myös selvä.

- Kuten sanoin, keskustelua ei ole ollut. Olen kasvanut. Aloin ymmärtämään asioita paremmin. Näen eräitä seikkoja samasta näkökulmasta kuin muutkin. En enää jaksaisi joitakin juttuja. Mutta, olemme kaikki elävien kirjoissa - joten ehkä jonain päivänä. Jos se tapahtuu, se olisi hienoa. Jos mitään ei tapahdu, OK. En odottele kotona soittoa vanhoilta bändikamuilta.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Muiden valitsemat bi... Puolan mustan metall... >

Keskustelut (1 viestiä)

tuba93

Rekisteröitynyt 08.06.2008

13.12.2008 klo 17.40

V2:han on alkanut uutisoimaan vahvasti Gunnareista.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova