Tuorein sisältö

Sexmanen UMK24-biisi täynnä energiaa mutta onko 'Mania' valmis euroviisuihin?

12.01.2024 klo 00.06 | Luettu: 566 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Uuden Musiikin Kilpailun voitosta kilpailevat tänä vuonna Cyan Kicks, Sexmane, Sara Siipola, Jesse Markin, Windows95man, Sini Sabotage ja Mikael Gabriel & nublu.

Kilpailubiisit julkaistaan yksitellen seuraavan aikataulun mukaan:

to 11.1. Cyan Kicks – Dancing With Demons (julkaistu)
pe 12.1. Sexmane – MANIA (julkaistu)
ma 15.1. Sara Siipola – Paskana
ti 16.1. Jesse Markin – Glow
ke 17.1. Windows95man – No Rules!
to 18.1. Sini Sabotage – Kuori mua
pe 19.1. Mikael Gabriel x nublu – Vox populi

Sexmanen Mania on nyt kuunnelltavissa. Mania muodostui hitaasti erilaisista palasista. Sene kirjoitti biisiä eri ajankohtina ja erilaisissa fiiliksissä, mikä näkyy myös kappaleen sanoituksissa.

"Kertosäkeen sanat kiteyttävät ajatukseni: on ihan hyväksyttävää olla vähän “hullu”. Tiedän, että monet nuoret kamppailevat mielenterveyden haasteiden kanssa. Haluan tuoda heille voimaa ja rohkeutta jaksaa".

UMK24-tuomaristo: "Sexmane on yksi Suomen kuunnelluimmista artisteista sekä vuoden 2023 Emma-gaalan yleisöäänestyksen voittaja ja hieno lisä UMK:n musiikkikattaukseen. Uuden aallon räppärinä tunnetun Sexmanen musiikissa on kuultu monenlaisia vaikutteita. Tällä kertaa vahvalla koukulla avaava Mania ottaa vaikutteita isosta rock-soundista huipentuen eeppiseen kitarasooloon. Max Senen musiikin vahvuuksia on aina ollut aitous ja rehellisyys. Tämä kuuluu myös tässä intensiivisessä biisissä, joka on kuin luotu isoille areenoille."





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Battle Beastin Suome... Sami Kuronen viettää... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova