Tuorein sisältö

Sini Sabotagen UMK24-biisi julkaistu, UMK-tuomariston kommentti: 'Häpeilemätön tanssibängeri tulee soimaan klubeilla ympäri Suomen'

18.01.2024 klo 00.05 | Luettu: 621 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sini Sabotagen UMK24-viisu Kuori mua on julkaistu.

UMK merkitsee Sabotagelle uuden luvun, tai artistin omien sanojen mukaan uuden kirjan avaamista. Värikäs kilpailukappale Kuori mua syntyi Sabotagen mukaan “muutaman fireball-shotin” ja yhteisen ideoinnin myötä.

"Emme koskaan ole pelkästään sitä, miltä ulkokuoremme saattaa tietyllä hetkellä näyttää. Meissä on monia puolia ja meillä on paljon enemmän tarjottavaa kuin yksi kuva, biisi tai yksittäinen hetki", biisin teossa mukana ollut Vilma Virintie kertoo.

UMK24-tuomariston kommentit: "Levikset repee -klassikosta tunnettu Sini Sabotage palaa näyttävästi ja tyylillä isoille lavoille ja median valokeilaan UMK-kappaleellaan Kuori mua. Kappale on häpeilemätön tanssibängeri ja tulee soimaan klubeilla ympäri Suomen tänä vuonna. Biisissä yhdistyy hienolla tavalla Sinin kaunis lauluääni, tekninen räppääminen, oivaltavat lyriikat ja pianonsoitto. Hieno comeback hienolta artistilta."


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Marlon Wayans on laj... Paras juhannustapaht... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova