Tuorein sisältö

Idols-Pete Parkkoselle lisää keikkaa, näe tupla-Parkkoset!

15.12.2008 klo 12.44 | Luettu: 3362 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Idols-kilpailussa kolmanneksi sijoittuneen, mittavaan yleisösuosioon nousseen Pete Parkkoseen keikkaputki jatkuu heti vuoden vaihteen jälkeen. Aikaisemmin uutisoitiin Peten olevan mukana Punakuono Rockissa, joka järjestetään Helsingissä Virgin Oil Co:ssa lauantaina 27.12. Mukana myös mm. Hanna Pakarinen, Ville Pusa ja Chisu.

Eli lisää on luvassa. Pete esiintyy yhtyeineen tuhannen hengen Pihtipudas-salissa sunnuntaina 4.1.2009. Mukana konsertissa on myös Peten isoveli Ville aiemmin Killvillenä tunnetun Substances-yhtyeensä kera. Pihtipudas saa kunnian olla veljesten kotikuntana Parkkosten ensimmäisen Idolsin jälkeisen yhteiskonsertin esiintymispaikka.

Pihtiputaan Elämäjärveltä kotoisin oleva 18-vuotias Pete Parkkonen nousi Idols-ohjelman myötä komeetan lailla suomalaisten laulajasuosikiksi. Pihtiputaan bändilukiossa viimeistä vuottaan opiskeleva Pete aloitti musiikkiharrastuksensa saatuaan pikkupoikana lahjaksi kauan toivomansa rummut. 13-vuotiaana hän ryhtyi laulajaksi ystävien bändin tarvittua solistilleen sijaista. Monipuolisena musiikkimiehenä Pete on soittanut kitaraa jo kaksi ja puoli vuotta. Haitariakin hän on soittanut pienestä pitäen ja läskibassoa 4-5 vuotta.

Peten isoveli, 25-vuotias Ville on niittänyt mainetta musiikin parissa jo pitkään. Villen lauluääntä on kuvattu tummaksi ja rosoiseksi, ja häntä verrattu jopa Samuli Edelmaniin. Siviiliammatiltaan palomiehenä työskentelevä Ville hallitsee pikkuveljensä tavoin sekä laulamisen että kitaransoiton.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lisää menneiden päiv... Juho Tolppola iskee ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Kuolema

Rekisteröitynyt 25.02.2008

15.12.2008 klo 16.06

Jääskeläisen veljekset, missä pelaa? :D
lainaa
HeavyAri

15.12.2008 klo 16.22

Idols-tähti tuikkii, ja Idols-kiertue on vasta lähdössä tien päälle...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova