Tuorein sisältö

Netflixin näytelty Avatar: The Last Airbender alkaa pian: uusi traileri

23.01.2024 klo 20.00 | Luettu: 504 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Avatar: The Last Airbender on yksi arvostetuimmista amerikkalaisista animaatiosarjoista tällä vuosituhannella. Hyvässä lykyssä Netflixin tuottama näytelty versio auttaa faneja unohtamaan lopullisesti M. Night Shyamalanin ohjaaman näytellyn elokuvan, joka voitti viisi vuoden huonoimman elokuvan "Kultaista vattua".

Jännärimies Shyamalan ei ymmärtänyt positiivista pohjavirettä eikä suuren seikkailun tuntua. Toisaalta hän ei ymmärtänyt edes aasialaisten kulttuurien mukailua, vaikka hän on aasialaistaustainen. Lisäksi yksi "vattu" tuli karmeasta 3D-versiosta, joka yritti ratsastaa puoli vuotta aiemmin julkaistun James Cameronin Avatarin aallolla.

Uuden sarjan 1. kausi julkaistaan 22. helmikuuta. Tiedossa on 8 jaksoa. Kun nuori Aang sulatetaan jään sisältä, hän saa tietää olevansa tuulenkulkijoista viimeinen tulikansan kenkkuilun johdosta. Hän on myös avatar, joka yksin kykenee hallitsemaan neljää klassista elementtiä.


Näyttelijät Gordon Cormier (Aang), Kiawentiio (Katara), Ian Ousley (Sokka) ja Dallas Liu (prinssi Zuko) kommentoivat traileria ja sarjaa.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< VISIO Festival julki... Tasan 20 vuotta sitt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova