Tuorein sisältö

Tekijätiimissä Grammy-ehdokkaita - kuuntele Robin Packalenin odotettu uutuus

26.01.2024 klo 10.53 | Luettu: 487 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Robin Packalenin tuore biisijulkaisu Kuumilla hiilillä kertoo vastustamattomasta vetovoimasta ja pakonomaisesta tarpeesta päästä toisen luo hinnalla millä hyvänsä.

Robinin suomenkielisen julkaisun täydentää Ari Viremin kuvaama ja ohjaama musiikkivideo, joka saa ensi-esityksenä tulevana lauantaina MTV3-kanavalla nähtävässä Levyraati-ohjelmassa.

Biisin tekijätiimistä löytyy Packalenin lisäksi ANI, Grammy-ehdokkuuksillakin huomioitu MDS, UMK-kisassa mukana oleva Mikael Gabriel sekä Vuoden musiikintekijäksi Emma Gaalassa ehdokkaana oleva Vilma Alina.

Kappaleen tuotannosta vastaavat huipputuottajat Jussifer sekä niin ikään Grammy-ehdokkuuksia kerännyt Danitello.

Kuumilla hiilillä on herättänyt valtavaa innostusta somessa jo ennen julkaisuaan ja syystä, sillä kyseessä on Packalenin ensimmäinen suomenkielinen soolosingle sitten syksyn 2017 Me tehtiin tää -hitin.

"Kuumilla hiilillä kertoo pakonomaisesta tarpeesta päästä rakkaan ihmisen luokse, vaikka se vaatisi kulkemista läpi helvetin. Usein toisesta erossa oleminen tuntuu tyhjältä ja merkityksettömältä, joka johtaa siihen että tulee tunne kun seinät kaatuisivat päälle. Silloin kohtalo ei jätä muita vaihtoehtoja kuin ottaa ja lähteä kohti pelastusta".





(Foto Ari Virem)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< 'Sä saat viedä elini... Maineikas kitarasank... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova