Tuorein sisältö

The Crow lentää jälleen

16.12.2008 klo 12.00 | Luettu: 2950 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Bladen ja Herrasmiesliigan ohjaaja Stephen Norrington ohjaa ja kirjoittaa uuden version kulttielokuvasta The Crow. Virallisesti kyseessä on "uusi tulkinta" alkuperäisestä sarjakuvasta, jonka on luonut James O’Barr.

Alex Proyasin The Crow panosti goottiglamouriin. Norringtonin The Crow tulee olemaan realistinen, karu ja salaperäinen, melkein kuin dokumentti, ohjaaja-kirjoittaja kertoo.

The Crow kertoo kovia vääryyksiä kokeneesta miehestä, joka nousee haudastaan kostaakseen murhaajilleen. Mies on haavoittumaton, kunnes hän poikkeaa koston polulta.

Mikäli vuoden 2003 Herrasmiesliiga oli kova kokemus katsojalle, oli se sitä Norringtonillekin: mies ei ole sittemmin elokuvaa ohjannut. Norringtonin oli määrä ohjata uusi versio hirviöklassikosta Clash of the Titans, mutta hän jätti projektin, kun ei omien sanojensa mukaan saanut elokuvastudiota innostuneeksi. Uuden Clash of the Titansin ohjaa Louis Leterrier.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mustanaamio ratsasta... Videoita Frank Mille... >

Keskustelut (2 viestiä)

Rams

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

16.12.2008 klo 12.30

Jos Bladen sai aikaiseksi, niin miksipä ei ihan toimivaa uusversiota tästä. LOEG oli kyllä aivan käsittämätön sontapommi.
lainaa
Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

16.12.2008 klo 17.47

Alex Proyasin The Crow se ainoa oikea! Jatkot olivatkin sitten aikas kehnohkoja lämmittelyitä.

Are you Local? Erehdyinkin tahalteen Herrasmiesliigasta ;)
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova