Tuorein sisältö

Diilista kotimatkalle lähetetty Vili kommentoi somessa: 'On näyttänyt niin helpolta aina telkkarissa, oli se vaikeampaa livenä'

30.01.2024 klo 21.19 | Luettu: 652 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Diili-ohjelmassa mukana ollut sosiaalisen median ja markkinoinnin parissa työskentelevä Vili Viljakainen joutui maanantain Diili-jaksossa lähtemään potkut saatuaan kotimatkalle.

Jaajon papereissa Vili ei osoittanut riittävää johtajuutta. Ja johtajaa kisan kautta haetaan, ei taitavaa someosaajaa tai video-osaajaa.

Vili on kommentoinut Diili-urakkaansa somessa - "No niinhän siinä kävi että ukko lähti laulukuoroon".

"Olihan se vaikea paikka itellä Suomen paineistetuimmassa johtajakilpailussa ottaa isompaa roolia kun johtamiskokemusta ei käytännössä ole. Mutta oli tähän hauskuuteen pakko silti lähteä mukaan kun siihen kysyttiin. On näyttänyt niin helpolta aina telkkarissa (juu, oli se vaikeampaa livenä).

Kiitos kaikille tsemppaavista ja positiivisista kommenteista. Annoin 120% ja tässä hommassa se riitti tällä kertaa tähän.

Ainoo mikä jäi skidisti hampaankoloon oli se että ilkeä Jaajo ei ollut johtoryhmässä kuullut musta mitään vaikka paukutin tokassa tehtävässä koko porukasta eniten känttyä maailmalle.

Reissu ei ollut turha vaan hommasta jäi käteen yhteistyökumppaneneita, ystäviä ja kasa rohkeutta seuraaviin haasteisiin
".

Lopuksi Vili vielä lupailee isoja uutisia...




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kun Guy Ritchie lakk... Kultakuume-sarjassa ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova