Tuorein sisältö

Tapahtumajärjestäjä Loud n' Live Promotions sai Pohjanmaan käräjäoikeudelta positiivisen uutisen

31.01.2024 klo 12.13 | Luettu: 518 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen suurimpiin yksityisiin tapahtumajärjestäjiin lukeutuva Loud n' Live Promotions Oy on päässyt yrityssaneeraukseen.

Pohjanmaan käräjäoikeus antoi päätöksensä asiassa tänään. Yrityssaneeraukseen pääseminen takaa yhtiölle työrauhan kuluvan vuoden konserttien ja festivaalien täysipainoiselle toteuttamiselle.

"Haimme järjestelyä turvataksemme tulevien tapahtumiemme järjestämisen. Viime vuoden viimeiset kuukaudet olivat meille voitollisia. Aloitimme voimakkaat säästötoimenpiteet viime syksynä heti saneeraushakemuksen jätettyämme. Samaan aikaan tuotimme kymmeniä konsertteja, joista jokainen oli voitollinen", kertoo Loud n' Live Promotions Oy:n toimitusjohtaja Kalle Keskinen.

"Yhtiömme uusi johtoryhmä ja henkilökuntamme ovat erittäin sitoutuneita uudistettuun toimintamalliimme, ja odotamme kuluvaa vuotta innolla", Keskinen jatkaa.

Keskisen mukaan tapahtumamarkkinat ovat palautumassa entiselleen, lippuja menee samaan tahtiin kuin ennen koronaa.

"Lisäksi olemme saaneet kesän ensimmäisiin festivaaleihin neuvoteltua ulkopuolisen rahoittajan, jolla pääsemme hyvään starttiin ja saamme kesätapahtumat pyörimään".

Keskinen on yhtiön suurin velkoja yhdessä lähipiirinsä kanssa.

"Olemme myös ottaneet aiemmin alihankkijoittemme suorittamia itsellemme tärkeitä liiketoimintoja omaan haltuumme. Samaan aikaan on selvää, että teemme kuluvana vuonna positiivisen tuloksen ja näin saamme maksettua velkojamme pois".

Loud n' Live Promotions on järjestänyt festivaaleja kuten Tapiola Festivaali, Seinäjoen Vauhtiajot, Wasa Open Air sekä Saaristo festivaali.

www.loudnlive.fi

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Aura Fest vahvisti p... Copenhell julkisti l... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova