Tuorein sisältö

Ei musta lammas vaan musta kissa - Jami Faltinin uusin hitti jo syntyessään

02.02.2024 klo 10.26 | Luettu: 660 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Uuden sukupolven menestyneimpiin räppäreihin lukeutuva Jami Faltin julkaisi uutta. Musta kissa on jo kerännyt suosiota TikTokissa.

Viime vuonna vakuuttavan musiikillisen läpimurron tehnyt rap-artisti Jami Faltin julkaisi tänään uuden singlen Musta Kissa, joka on ensimmäinen julkaisu artistin tulevalta kolmannelta albumilta.

Erilaisuudentunteesta kertova kappale esittelee Jami Faltinin luoman, trap-musiikkia ja iskelmää yhdistelevän trapskelmä-genren elementtejä parhaimmillaan. Singlen nimi ja kappaleen taustatarina on inspiroitunut vanhasta ilmaisusta, jonka räppäri on kääntänyt tarinalleen sopivaan muotoon.

"Normista poikkeavista sanotaan yleensä ”musta lammas” mut mun maailmassa tää hahmo on kerrostalolähiöstä lähtöisin oleva Musta Kissa. Musta Kissa, jolla on huono tuuri ja joka ei kuulu mihinkään eikä osaksi mitään, mutta kaikesta huolimatta silti luottaa omaan juttuun ja polkuunsa".


Jami Faltinin lisäksi Musta Kissa -singlen tekijätiimin muodostavat Grammy-ehdokkuuksilla noteeratut hittituottajat Danitello ja MD$.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tältä kuulostaa uusi... Tältä kuulostaa kasa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova