Tuorein sisältö

Tämä on Tuukka Temosen mielestä yksi hänen parhaimmista omien elokuviensa kohtauksista - 'Vaikka mitä mieltä on Sarasvuosta tai minusta'

03.02.2024 klo 02.49 | Luettu: 654 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Valmentaja on Tuukka Temosen ohjaama elokuva vuodelta 2018, joka käy läpi liikemiehen ja mediapersoonan Jari Sarasvuon elämää.

Elokuvan pääosaa näytteli Mikko Nousiainen.

Someviestissään Tuukka Temonen pitää erästä elokuvan kohtausta yhtenä parhaimpana omien elokuviensa joukosta.

"Jussin (Parviainen) ja Sarasvuon kohtaaminen Valmentaja-elokuvassa on mun top 3:ssa parhaimpien omien elokuvien kohtauksista. Tätä kirjoitettiin paljon Heinin (Heikkilä)kanssa ja saatiin meidän mielestä briljantti kohtaus aikaiseksi. @tatusinisalo oli taas kotonaan tehnyt omaa näyttelijän työtään ja kirjoittanut tämän kohtauksen uusiksi (omasta mielestään paremmaksi).
Muistan, että Tatu esitteli oman versionsa minulle juuri ennen kuvauksia ja totesin hänelle vakio vastauksellani: ”tää on tosi hyvä, mutta ei tehdä tätä nyt”.
Nyt, kun tätä katsoo, niin en kyl ole enää yhtään varma, että onko tää Tatun 100% improvisaatio vai kirjoitettiinko me tämmöinen tähän leffaan? Mut tää on minulle rakas ja tärkeä kohtaus ja erittäin onnistunut kaikin puolin. Ja vaikka mitä mieltä on Sarasvuosta tai minusta niin kyl noi kaksi tän näyttelee todella hyvin".


Valmentaja -elokuva on edelleen katsottavissa Ruutu+ palvelussa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Milla Jovovich komme... Uskoisitko tätä maai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova