Tuorein sisältö

Idols-Kalle formaatin vankina - idolimenestys sitoo kädet!

16.12.2008 klo 09.46 | Luettu: 5439 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Juuri päättyneessä Idols-kisassa menestynyt mutta palkintosijoilta pudonnut Kalle Löfström on Iltasanomien tietojen mukaan hermostunut Sony BMG:n jahkailuun. Kallen mielestä levy-yhtiö jarruttelee nuoren miehen uraa. Idolsiin osallistumisen myötä tehdyt sopimukset laittavat kuitenkin Kallelle palloa jalkaan.

Vastaavan ongelman ovat huomanneet myös muualla maailmaa lukuisat Idols-kokelaat. Eräs American Idol-osallistuja koki taannoin jättiyllätyksen yrittäessään tehdä sopimusta debyyttialbuminsa suhteen - paikallinen Idol-kisaan liittyvä levy-yhtiö esti sopimuksen vedoten kirjattuihin sopimuksiin. Siitä huolimatta, että kyseinen Idoli-kokelas ei ollut sijoittunut 24 parhaan joukkoon American Idolissa!

Kallen mukaan hänellä on fiilis levy-yhtiön jo tehneen päätöksen hänen hylkäämisestään. Nuorukaisen mukaan kisan kolmonen Pete Parkkonen on jo solminut sopimuksen. Kalle vertaa omaa tilannettaan Peteen, missä viipyy Kallen sopimus.

Sony BMG:n toimitusjohtaja Kimmo Valtasen mukaan Kallen tilanteesta päätetään vasta alkuvuodesta. Idols-formaatti kuitenkin sitoo Kallen kädet. Sopimukseen on kirjattu SonyBMG:n "etuajo-oikeus". Sopimusessa on myös ehtoja, jotka rajoittavat tietyn ajan idolikokelaiden mahdollisia levy-yhtiökiinnityksiä.

Myös voittajan asema on lievästi ongelmallinen. Ensimmäinen albumi pitää saada vauhdilla markinoille. Vuoden 2008 voittajan Koop Arposen albumia on lupailtu jo kevääksi. Tämä tarkoittaa melkoista kiirettä, sillä finaaliporukka on alkuvuodesta lähdössä tien päälle. Kiertue syö Koopin studiopäiviä entisestään.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Depeche Mode sai uut... Eturivin koomikot Su... >

Keskustelut (4 viestiä)

Rams

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

16.12.2008 klo 12.27

Yleensä ei jaksaisi lytätä internetissä, tämä kun on lasten touhua, mutta kun eihän Kalle osaa laulaa eikä esiintyä. Yhtään.

Se, onko se sitten reilua estää häntä julkaisemasta sitä levyä mitä nähdäkseni kukaan ei ostaisi, on toinen asia.
lainaa
Raat0

Rekisteröitynyt 11.04.2007

16.12.2008 klo 12.33

Rams kirjoitti:
Yleensä ei jaksaisi lytätä internetissä, tämä kun on lasten touhua, mutta kun eihän Kalle osaa laulaa eikä esiintyä. Yhtään.

Se, onko se sitten reilua estää häntä julkaisemasta sitä levyä mitä nähdäkseni kukaan ei ostaisi, on toinen asia.

On se reilua, koska ilmeisesti Kalle ei myöskään osaa lukea. Sopimus on sopimus.
lainaa
JessMies

16.12.2008 klo 13.23

Niin, kaveri ei jaksa odottaa kuukautta - heti pitäis lyödä sopimuspaperit kouraan! Tietenkin Kalle pelkää, että Idols-huuma unohtuu, jos ei heti saa sopimukseen nimeä. Mutta, jos Pete Parkkonen on tehnyt sopimuksen...Kalle ei nyt IHAN ole samalla viivalla. Kärsivällisyyttä , Kalle-boy
lainaa
hey

19.12.2008 klo 11.50

Kalle on sen sata kertaa parempi kuin Pete. Se että Petellä on staran elkeet ja se näyttää hyvältä ei tee siitä vielä muusikkoa. Kalle osaa laulaa ja kun se saa vielä vähän enemmän auki itteään lavalla, siitä tulee jotain paljon hienompaa kuin "kaveri joka näyttää tähdeltä" tämä on nimenomaan syy miksi kalle niin pitkään pysyi mukana kisassa. Ihmiset tunnistaa kyllä kun jossain on oikeesti sisältöä. Ymmärrän miksi se haluaisi päästä bändin kanssa eteenpäin tekemään omaa juttuaan. Petellä tai muilla se on toinen juttu kun ne ei oo koskaan ollu hakemassakaan mitään omaa juttua.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova