Tuorein sisältö

Hazbin Hotel 1-5 ja 1-6: saatanallista kuin Tim Burtonin Jali ja suklaatehdas

05.02.2024 klo 22.00 | Luettu: 786 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 5 ja 6:
Dad Beat Dad ja Welcome to Heaven


Puhut sä mulle? Ei tarvitse, mutta jos puhut, ei ole hyödyllistä satuilla, että olet "läpällä satanisti", jos olet simppelisti ateisti, joka kritisoi uskonnon epäkohtia, joita riittää. Itse koetan mm. varmistaa, etten ole "läpällä natsi", kun koetan hienovaraisesti nyökätä sille, että joidenkin mielestä Israel tosiaan kuulemma tekee melko rajuja päätöksiä toisinaan.

Ylivoimainen Jumalan siunaama armeija pommittaa säälimättä Helvetin piruparkoja - sarjassa Hazbin Hotel, josta nyt puhumme. Sarja käyttäytyi "satanistisesti" alussa sönköttäessään, että Lucifer on väärinymmärretty. Nyt kun Lucifer näytetään, hän paljastuu pirtsakan, neuroottisen hepsankeikkatyttärensä kaksoisolennoksi eli pitkälti Johnny Deppiksi. Lisäksi hän on paska viikonloppufaija. Alussa kuultu satu ensisijaisesti selittää tyttären näkökulman, joten viimeinen kokemani epäkohta taisi ratketa.

Tytär ottaa faijaan yhteyttä, koska hänen syntisiä auttava hotellinsa ei toimi ja Taivaan kanssa olisi neuvoteltava. Ymmärrämme viimeistään nyt, että sarjalla on jo Saatana: maireasti virnistelevä "radiodemoni" Alastor pyrkii jopa myymään itsensä päähenkilön isähahmona, kun isä ja tytär yrittävät sopia. Hitsi, nyt juonikin alkaa kiinnostaa. Puhun siis juonesta, enkä tekosyystä harrastaa mitä sattuu.

6. jaksossa Helvetin prinsessa lähtee Taivaaseen suunnitelmaa esittelemään. Demonin näköinen reteä mulkku Aatami vastustaa yhä, eivätkä useimmat enkelit tiedä, miksi asiat toimivat niin kuin ne toimivat. Olisin tyytyväinen, jos saisin tuumata, että ironiaa esiintyy, ja vitsailla, että kliinisen jäykkä Taivas olisi Taivas minulle. Tätä sarjaa tuijotan melko puhtaasti sen omilla ehdoilla. Jokainen jakso on hujahtanut ohi kuin 10 minuutissa.

Prinsessa mainostaa enkelien neuvostolle, että ensimmäinen asiakas eli homopornohämähäkki on jo eheytymässä. On mainioita irtovitsejä, kun klubilla joraavaa hämistä seurataan, mutta hän tosiaan on rauhoittunut. Hämis huolehtii hotellia siivoavasta pirpanasta, joka on varkain kehittynyt psykopaatista hellyyttäväksi. Hämis jopa uhmaa demonia, jonka seksiorja hän on, mikä kohahdutti 4. jaksossa. Kerronnassa on lievää romuluisuutta mm. siihen liittyen, miten ja milloin (mainiot) musikaalinumerot aktivoidaan, mutta lähes kaikki menee läpi, kun ideoiden esittely, kehittely ja huipentaminen ovat tasapainossa.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-3 ja 1-4 --- Jaksot 1-7 ja 1-8 >

Katsottu: Amazon Prime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Erika Vikman ja Käär... Ville Valo aiheutti ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova