Tuorein sisältö

Lauri Tähkä avaa Tampereen uuden tapahtuma-areenan

12.02.2024 klo 09.11 | Luettu: 496 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tampere saa uuden tapahtuma-areenan.

UEFA:n standardit täyttävä Tammelan Stadion avautuu ja lauantain 29.6. avajaiskonsertin pääesiintyjänä nähdään Lauri Tähkä.

Konsertti-illan aloittavat Reino Nordin sekä pop-tulokas Bee.

"Tampere ja Tammela! Teen tulevana kesänä vain muutamia festarikeikkoja. On erittäin hienoa, että Tampereen seudun ainoa keikka on juuri Tammelan stadionin avajaiset. Nähdään Tampereella ja vietetään yhdessä upea kesäilta!", Tähkä toivottaa.

Tammelan Stadion tulee olemaan urheiluareenan lisäksi myös elämyksellisten suurkonserttien tapahtumapaikka.

"Olemme erittäin tyytyväisiä sekä ylpeitä, että saimme Tammelan stadionin avajaiskonserttiin valovoimaisen kotimaisen huippuartistin. Parempaa ja vetovoimaisempaa artistia ei olisi voinut toivoa kuin vuosia Suomen popmusiikin huipulla esiintynyt Lauri Tähkä. Tavoitteena on tulevaisuudessakin rakentaa asiakkaillemme unohtumattomia konserttikokemuksia", kommentoi Ilves Stadion Oy:n toimitusjohtaja Risto Niklas-Salminen.

Tammelan stadion tarjoaa nykyaikaiset puitteet konserttielämyksiin. Livetapahtumien yleisökapasiteetti on 15 000 ja palvelut on mitoitettu sen mukaisesti. Lisäksi stadion on helposti saavutettavissa, sillä se sijaitsee julkisten liikenneyhteyksien välittömässä läheisyydessä ja Tampereen rautatieasemalta on stadionille vain alle kilometrin etäisyys.

Avajaiskonsertin aikataulu:
17.00 Portit
18.15 Reino Nordin
19.45 Bee
21.00 Lauri Tähkä
22.30 Konsertti päättyy

Lipunmyynti alkaa Lippupisteessä keskiviikkona 14.2. klo 9.00. Ennakkomyynti on käynnissä Aamulehden tilaajille maanantaista 12.2. klo 10.00 tiistai-iltaan 13.2. klo 23.59 saakka osoitteessa www.aamulehti.fi.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Hollywoodia ei kohta... AC/DC:n Euroopan kie... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova