Tuorein sisältö

Stayin' Alive: Ridley Scottin unelma Bee Gees -leffasta palasi pöydälle 50 vuotta myöhemmin

16.02.2024 klo 21.35 | Luettu: 471 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Uusin hyvin menestyvä muusikkodraama on Bob Marley: One Love. Siitä vastaava studio Paramount Pictures valmistautuu Bee Gees -elokuvaan, jolla ei ole vielä nimeä. Kolmen veljeksen johtama rockbändi Bee Gees menestyi 60-luvulla ja nousi uuteen suosioon 70-luvun lopulla, jolloin heidän musiikkiaan kuultiin Saturday Night Fever -elokuvassa. Klassisin kappale on Stayin' Alive.

Ridley Scott on hiljattain saanut valmiiksi Gladiaattorin jatko-osan. 86-vuotias Scott ei hidastele, joten Paramount säntäsi kiireellä tarjoamaan hänelle Bee Gees -projektia. Scott neuvottelee yhä ohjaajan hommasta, mutta hän on jo mukana tuottajana.

Scott ei ole aiemmin ohjannut muusikkoelokuvia, mutta Bee Gees kytkeytyy hänen historiaansa. Väitetysti hänellä on yhä tarve palata aiheen pariin.

Edesmennyt Robert Stigwood oli mm. Bee Gees -bändin manageri ja monien musikaalien (ja Saturday Night Feverin) tuottaja. Kun Stigwood alunperin pyrki elokuvien pariin, Scott oli samassa tilanteessa. Stigwood kehitteli Castle Accident -nimistä elokuvaa, jonka Scott ohjaa ja jossa Bee Gees -veljekset näyttelevät. Projekti ei edennyt, joten The Duelist -elokuvasta tuli Scottin esikoispitkä.

Bee Gees -leffan kirjoittaja John Logan kirjoitti Scottille myös ensimmäisen Gladiaattorin ja Alien: Covenantin.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jesse Eisenberg on i... Coldplayn Suomen kei... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

17.02.2024 klo 08.21

Bee Gees ansaitsee leffan, onhan se yksi parhaista ja menestyneimmistä bändeistä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova