Tuorein sisältö

Mick Foley säestää snobikriitikoita: The Wrestler toimii

18.12.2008 klo 10.00 | Luettu: 1845 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Darren Aronofskyn ohjaama The Wrestler kertoo uransa ehtoolla olevasta showpainijasta, jota näyttelee Mickey Rourke. Elokuva on esiintynyt viime päivinä useilla Vuoden Parhaat -listoilla. Arvosteluja yhteen keräävän Rotten Tomatoesin tilanne on se, että 49 arvostelun jälkeen 100% kriitikoista suosittelee elokuvaa. Kyynisiä showpainin ystäviä kiinnostanee, että suosittelijoihin on liittynyt myös Mick Foley, joka oli lajin suurimpia tähtiä 90-luvulla. Foley itse on esiintynyt kehutussa dokumentissa Beyond the Mat.

Foley kertoo astuneensa elokuvateatteriin kyynisin mielin, mutta olleensa myytyä miestä ensimmäisen viiden minuutin jälkeen. Foleyn mukaan Rourke katoaa täysin rooliinsa ja tavoittaa myös pienet yksityiskohdat siitä, mitä on olla ikääntynyt painijasuuruus, joka yhä pitää työstään. Foley kritisoi vain liiaksi yksinkertaistettua steroidien kauppaa, eikä sulata sitäkään, että valkokangaspainija heittää revenneet shortsinsa menemään, vaikka ne voisi myydä eBayssa.

Foley ei näe hahmossa itseään, vaikka olisi ehkä jopa halunnut. On arvailtu, että Foley, Jake "the Snake" Roberts ja Terry Funk olisivat inspiroineet elokuvantekijöitä Rourken hahmon Randy the Ramin luomisessa.

Lähde: New York Magazine

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< ZZ Top soittaa Swede... Huhut kertovat Red H... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova