Tuorein sisältö

Samu Haberilta suuria uutisia uransa jatkosta

21.02.2024 klo 13.35 | Luettu: 442 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Samu Haber kertoo suurista uutisista.

Luvassa on englanninkielinen albumi ja Euroopan kiertue.

Saksan Universal Musicille kiinnitetty Haber julkaisee tulevana perjantaina 23.2. ensimmäisen englanninkielisen soolosinglensä Gimme Your Hand.

Gimme Your Hand kannustaa rohkeasti kokeilemaan uutta ja hyppäämään kohti tuntematonta. Melodinen pop-rock-kappale on tunnistettavaa Haberia ja enteilee tulevaa englanninkielistä sooloalbumia. Albumi on tarkoitus julkaista vielä kuluvan vuoden aikana ja levyn myötä artisti lähtee Euroopan kiertueelle.

"Olen mä vissiin jotain oikein tehnyt että saan taas tällaisen mahdollisuuden seikkailla ja olisin hullu jos sanoisin ei. Viimeisestä englanninkielisestä albumista on kaikkien käänteiden jälkeen jo seitsemän vuotta ja ehkä se siksi tämä tuntuu nyt tosi freesiltä. Mutta ehkä tällä kertaa en halua edes tavoitella mitään sellaista suuruutta kuin mitä Sunrise Avenuen kanssa kimpassa saavutettiin. Nyt mennään hikisille klubeille nauttimaan retkistä".

Haber ei jätä kuitenkaan Suomea: "Keikkailu Suomessa on ollut totaalista nannaa ja on ihan mieletöntä miten kansa otti mut uudella kielellä vastaan. Mun suomikatalogissa on jo nyt paljon super rakkaita biisejä enkä todellakaan jätä suomenkielistä tarinaa tähän".(Foto Janita Autio)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Seuraavan Jurassic W... Apocalyptica soittaa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova