Tuorein sisältö

'Kaikki meni niin pieleen kuin voi vain mennä' - Maustetytöt ja synkkääkin synkempi Sveitsin reissu

22.02.2024 klo 01.31 | Luettu: 1992 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Maustetytöt Sveitsissä - keikkareissu ei todellakaan mennyt aivan putkeen. Kaiken murheen keskellä kaksi keikkaa jäi soittamatta. "Kaikki meni niin pieleen kuin voi vain mennä".

Ensin vatsatauti vei miksaajan, lento myöhässä ja soittimet jäi matkasta..."24 tuntia kentillä pyörimistä, 0 soitettua keikkaa".

"Epäonni alkoi siitä, kun perjantaiaamuna meidän miksaaja Valtteri ilmoitti olevansa vatsataudissa ja joutuvansa jäämään pois keikoilta. Seuraavaksi meidän lento Suomesta Köpikseen myöhästyi puolitoista tuntia, minkä seurauksena ei ehditty meidän jatkolennolle Zürichiin. Suoria lentoja samana päivänä ei enää mennyt, ja myös suorat lennot seuraavalta päivältä olivat täynnä, mutta onnistuttiin kuitenkin saamaan meille aikaisin aamulla lento Brysselin kautta Zürichiin. Kun vihdoin ja viimein päästiin Zürichiin, ehdimme jo hetken iloita siitä, että saattaisimme ehtiä jopa soundtsekkiin. Ilo loppui kuitenkin lyhyeen, kun huomasimme, että varmistuksista ja lupauksista huolimatta meidän ruumassa matkustaneet soittimet oli jätetty Köpikseen.

Lopputulos: 24 tuntia kentillä pyörimistä, 0 soitettua keikkaa, ja skipattiin vielä Emma-gaalakin siinä samalla. Ei harmittanut yhtään..."


Ohessa tulevan viikonlopun keikat:

PE 23.2.: Finlandia-klubi, LAHTI kello 21.00 ja
LA 24.2.: Dynamo, TURKU kello 22.00 LOPPUUNMYYTY!!!


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Vuonna 2019 eläköity... Apocalyptica julkist... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova