Tuorein sisältö

TV-sarjoista tuttu näyttelijä julkaisi uuden näytteen englanninkielisestä pop-osaamisestaan

24.02.2024 klo 00.04 | Luettu: 434 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Näyttelijä-muusikko Mia Hafrén on tuttu kasvo mm.Tahdon asia- ja Klikkaa mua -televisiosarjoista sekä Svenska Teaternin Mamma Mia -musikaalin pääroolista.

Mian musiikillinen läpimurto sai starttinsa Fork-lauluyhtyeen riveistä, jonka jälkeen hän julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa "Också för dig" vuonna 2022.

Hafrénin loikka englanninkielisen pop-musiikin maailman konkretisoituu toden teolla ensi viikolla, kun "For The Brave" -albumi julkaistaan kokonaisuudessaan. Ensi viikolla vietetään myös isoa päivää Hafrénin täyttäessä 50 vuotta 4. maaliskuuta. Mia Hafrén juhlistaa uuden levynsä julkaisua livenä 8. maaliskuuta Helsingissä Korjaamolla.

Hafrénin aiemmat singlet Easy to love, Exclusively Yours ja Goodness (A Letter to a Dictator) ovat kaikki paitsi tanssittaneet, myös sisältäneet syvempiä ajatuksia ihmisen käytösmalleista – onhan Mia toiselta ammatiltaan myös terapeutti.

Eilen perjantaina julkaistu viisunäyte I Refuse kääntää kuulijan ajatukset vastuuseen ja siihen, miten se on kaikkien asia.

"I Refuse on neljäs ja viimeinen single tulevalta For the Brave -albumilta. Se on myös albumin rokkikukko, tässä kappaleessa revitellään sekä äänellä että soittimilla. I Refuse kertoo siitä, että vastuuta on kannettava myös yksilönä, jotta demokratia pysyy. Ja että yhdessä olemme vahvempia. Sana 'siviilirohkeus' on pyörinyt päässäni paljon, ja se jos joku on tällä hetkellä ajankohtainen voimavara".
(Foto Jonas Lundqvist)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Copenhell-festivaali... Vieläkö nämä keppose... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova