Tuorein sisältö

Tulossa vahvistetusti: Turtles: Mutant Mayhem 2 ja Liam Neesonin Mies ja alaston ase

29.02.2024 klo 20.20 | Luettu: 602 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Paramount Pictures on lisännyt pari elokuvaa kalenteriin. Uusi Mies ja alaston ase (Naked Gun) valmistuu 18. heinäkuuta 2025. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem -animaation jatko-osa valmistuu 9. lokakuuta 2026.

Neljättä "aitoa" Mies ja alaston ase -elokuvaa lupailtiin vielä hetkeä ennen alkuperäisen tähden Leslie Nielsenin poismenoa. Muutamaa vuotta myöhemmin Ed Helmsin oli tarkoitus tähdittää uutta versiota. Kolme vuotta sitten alkoivat puheet Seth MacFarlanen kehittelemästä ja Liam Neesonin tähdittämästä versiosta. Neeson itse on pohtinut, voisiko tässä olla uusi suunta uralle: myös Nielsen tunnettiin pääasiassa vakavista rooleista ennen kuin Hei me lennetään aloitti kahelin vaiheen.

Neeson on mukana. MacFarlane häärii yhä tuottajana. Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Akiva Schaffer, jonka elokuvia Chip 'n Dale: Rescue Rangers ja Popstar: Never Stop Never Stopping on varsin usein kuvailtu "yllättävän hyviksi". Leffan virallista nimeä ei ole päätetty.

Mutant Mayhemia kuvaillaan usein hitiksi tai jopa isoksi sellaiseksi, mitä leffa ei ole perinteisten laskukaavojen mukaan. Leffa sai kuitenkin kiittävää palautetta, ja ilmeisesti leffaan perustuvat lelut ovat myyneet hyvin. Suunnitelma siis pitää. Kaksiulotteinen animaatiosarja Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles jatkaa leffan tarinaa tänä vuonna ja isolle kankaalle tosiaan palataan 2026. Toisenkin leffan ohjaa Jeff Rowe.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kesärauhan artistili... YleX Läpimurto 2024 ... >

Keskustelut (1 viestiä)

jgosnfqjdnkadn

29.02.2024 klo 21.31

ei neesonin kahina kanna komediassa kun kukaan ei ymmarra mita puhuu
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova