Tuorein sisältö

Vahvassa nosteessa olevan kotimaisen Luna Killsin musiikkia suosittuun mobiilipeliin

06.03.2024 klo 09.58 | Luettu: 446 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vahvaksi vientitoivoksikin nostettu alternative-yhtye Luna Kills on saavuttanut merkittävän askeleen kansainvälisen uran luonnissa - yhtyeen viiltävä single deep cuts on valittu mukaan kansainväliseen, brittiläisen Space Ape Gamesin kehittämään mobiilipeliin Beatstar.

Poppia, rockia, r’n’b:tä, hiphoppia, alternativea ja elektronista musiikkia sisältävässä rytmiikkaan perustuvassa Beatstarissa käyttäjä pelaa kappaleita läpi keräten erilaisia pisteitä ja biisipalkintoja. Suositulla mobiilipelillä on 4,8 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää ja jopa miljoona päivittäistä pelaajaa.

"Oli todella siistiä, että meitä pyydettiin mukaan deep cuts -biisillä. Olemme itse vahvasti peliyhteisöissä mukana, ja se tekee tästä meille vieläkin spesiaalimpaa."

Beatstar-peliin lisätään kappaleita kausittain muun muassa Tour Pass -palkintoihin, ja tämän kerran Tour Passiin lisättiin kappaleet seitsemältä artistilta: maailman striimatuimmalta artistilta The Weekndiltä, Post Malonelta, SZA’lta, CYRILiltä, INXS:ltä, Toby Sebastianilta ja Luna Killsiltä.

Luna Killsin viimeisin single, muutama viikko sitten julkaistu we were born to die, johdattelee yhtyeen myös ulkomaille, sillä bändi keikkailee seuraavaksi Suomen lisäksi myös Hollannissa: Luna Kills esiintyy huhtikuussa kolmella, osin jo loppuunmyydyllä keikalla avaten illat alankomaalaiselle Dear Mother -yhtyeelle tämän EP:n-julkaisukiertueella. We were born to diesta on nyt julkaistu myös lyriikkavideo.

Luna Kills live:

6.4. Tiivistämö, Helsinki, FI (+ St. Aurora + Without Warning)
17.4. Patronaat, Haarlem, NL* (Dear Mother, sold out)
18.4. Oefenbunker, Landgraaf, NL (Dear Mother)
19.4. Luxor Live, Arnhem, NL* (Dear Mother, sold out)
30.6. Tuska Festival, Helsinki, FI







(Foto Guilty Visuals / Lucy Alienne Visuals)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Australia lähettää e... Ruotsin euroviisuedu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova