Tuorein sisältö

Peleiltä se näyttää ja kuulostaa: Fallout-tv-sarja täyspitkässä trailerissa

07.03.2024 klo 17.45 | Luettu: 801 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

"I Don't Want to Set the World on Fire" on vanha ja nätti romanttinen biisi, jonka on levyttänyt mm. The Ink Spots -bändi. Muutamat Fallout-pelit ovat valinneet sen soittolistalleen ironisesti.

Allekirjoittanut pyrkii pelaamaan roolipelejä pasifistisesti ainakin ensimmäisellä pelikerralla. Joskus kuitenkin käy niin, että sivuhahmoa tulee tuikattua liekinheittimellä heppoisin perusteluin. Kun niin kävi Fallout 3 -pelissä, taustalla alkoi soida (sattumalta) "I don't want to set the world on fire, I just want to start a flame in your heart".

Tv-sarjaversio myy täten itsensä allekirjoittaneelle jo valitsemalla saman biisin traileriin. Hyvässä lykyssä peleistä on ymmärretty paljon muutakin, sillä sarjan luojat Lisa Joy ja Jonathan Nolan (Westworld-sarja) ovat pelaajiksi itseään kuvailleet.

Ella Purnell näyttelee perinteikästä päähenkilöä, joka poistuu pommisuojasta tutkiakseen ydinsodan jälkeistä maailmaa. Walton Goggins näyttelee entistä pommisuojabisneksen myyntitykkiä, joka on nykyään pyssymies ja mutantti eli ghoul.

Sarja alkaa Amazon Primessä 11. huhtikuuta, jolloin julkaistaan 1. kauden kaikki 8 jaksoa.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Satakunnan raskain j... Inside Out 2 -traile... >

Keskustelut (1 viestiä)

Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

07.03.2024 klo 21.02 1 tykkää tästä

Länsirannikolla? Auts. Varovasti sen loren kanssa sitten.

Shady Sands on hieman muuttunut sitten viime näkemän, eikä Fallout 4:n näköinen Brotherhood herätä luottamusta. Olen silti varovaisen optimistinen.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova