Tuorein sisältö

Maineikas punkkiin ja hardcoreen keskittynyt festari jää kuluvan kesän jälkeen tauolle

15.03.2024 klo 11.05 | Luettu: 433 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Punkkiin, hardcoreen ja vaihtoehtomusiikkiin keskittynyt LPRHC Fest järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti yksipäiväisenä tapahtumana lauantaina 17.8. Lappeenrannan linnoitukseen rakennettavassa juhlateltassa ja sen lähiympäristössä. Tapahtuma on osa Lappeenrannan 375-vuotisjuhlia.

Pro Punk & Hardcore ry:n vuodesta 2012 järjestämä tapahtuma jää tämän jälkeen määrittämättömän mittaiselle tauolle.

"Mahtavaa, että saamme LPRHC Festin vielä kerran tänne, varsinkin näin kovalla kattauksella. Festivaali on hienosti kasvanut vuosien varrella. Vaikka tapahtuma nyt jääkin tauolle, toivotaan, että joskus vielä palaamme asiaan – tapahtuma-alueemme kehittyvät koko ajan", pohtii Lappeenrannan kaupungin tapahtumatoiminnan koordinaattori Riikka Hjelt.

LPRHC Fest 2024 – Viimeinen pitti

Bolt, Huora, Laineen Kasperi & Palava Kaupunki, Kiss Disease, Kivesveto Go Go, Kyre & Duunarit ja M.O.R.A, Puhelinseksi, St. Hood, Wasted

Tapahtuman ennakkoliput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi:ssä.

Historiaa: Tapahtumaa järjestettiin ensimmäisen kerran vuosina 2006–2008 Lappeenrannan elävän musiikin yhdistys Lelmun toimesta nimellä Lappeenranta Hardcore Summerfest.

Festari teki paluun vuonna 2012 nimellä LPRHC Fest. Festivaalin tapahtumapaikkana oli alunperin Skinnarilan kenttä, mistä se siirtyi Huhtiniemen hiekkakentälle vuonna 2014. Viimeisimmässä paikassaan Huhtiniemen laskettelurinteen alueella festivaali on toiminut vuodesta 2016.

Festarilla on vuosien aikana esiintynyt ulkomaisia nimiä kuten Madball, Agnostic Front, Wisdom In Chains, Lionheart, The Queers, Anti-Nowhere League, Knuckledust, G.B.H, Satanic Surfers ja No Fun At All.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Iskelmämetallia työs... Seitsemällä Grammy-p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova