Tuorein sisältö

Hollywoodin Juorukellonsoittaja IV

04.08.2007 klo 19.24 | Luettu: 2490 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hollywoodin Juorukellonsoittaja on edennyt neljänteen osaan, muttei vieläkään ilmestynyt suoraan DVD:lle. Luvassa jälleen viisi turhaa juttua viikon varrelta. Tällä kertaa vanha kyttyräselkä häpeää syvästi asuinpaikkaansa ja kuulostaisi olevan hieman puutteessa:

YHDYSVALLAT on yksi maailman hienoimpia paikkoja. Missä muualla voit aloittaa köyhänä, nousta miljonääriksi, ostaa itsellesi pari senaattoria, nousta miljardööriksi ja nauraa kuin Skeletor, kun viaton, enkelinkasvoinen yhdeksäntoistavuotias tyttö, joka otti kamerakännykällä elokuvastasi 20 sekunnin videopätkän näyttääkseen sen samaisesta rainasta kiinnostuneelle pikkuveljelleen, saattaa saada tekosistaan vuoden linnaa ja 2500 dollarin sakot?

(Yhdysvalloissa asuva) James Cameron, joka julisti itsensä maailman kuninkaaksi Oscar-gaalassa -98 ja yhdeksän vuotta myöhemmin epäonnistui kristinuskon tuhoamisessa, ei välttämättä olekaan antikristus: Cameron on päättänyt ylistää Luojaa antamalla töitä yhdelle kiistattomimmista todisteista Tämän olemassaolosta, eli Michelle Rodriguezille. Nainen, jonka vuoksi juorukellonsoittajakin on suostunut katsomaan toinen toistaan väsähtäneempiä toimintapätkiä, esiintyy Cameronin uraauurtavaksi väitetyssä ison rahan sci-fispektaakkelissa Avatar yhdessä muun muassa Sigourney Weaverin kanssa. Michelle näyttelee elokuvassa hyväsydämistä kirjastotätiä - vitsi! Ja huono sellainen. Tummin, tulisin, femmein sekä fataalisin Rodriguez esittää tietenkin entistä merijalkaväen sotilasta.

Niin ikään melko väsähtäneitä (ja yhdysvaltalaisia) toimintaleffoja tehtaileva Brett Ratner on ehtinyt selittämään, miksei Rush Hour kolmosta voi pitää homofobisena, vaikka Chris Tuckerin hahmo kiehahtaa huomatessaan, että kimma onkin jäbä. Jostain syystä vanhan Ratin selitys kuulostaa vilpittömämmältä, kuin studiopomojen perinteiset hätävalheet: "Se on henkilökohtainen kokemus. Sain ensimmäisen fellaationi mieheltä, mutten tiennyt että se oli mies. Siitä se tulee. Se perustuu henkilökohtaiseen kokemukseen. Sitä tapahtuu monille ihmisille." Rush Hour 3 tuskin tulee silti voittamaan ensimmäistä Hintahtavaa Jellonaa.

Nicholas Cagen tähdittämä National Treasuren jatko-osa Book of Secrets näyttää uuden trailerinsa perusteella (yhdysvaltalaiselle) pullamössökansalle suunnatulta rusinapullalta, kuten edeltäjänsäkin. Kaikki salaisuudet Yhdysvaltain historiasta luvataan ratkaista tämän vuoden joulukuussa - yii-haa, Billy Bob ja Betty Sue! Trailerin ja ensimmäisen elokuvan perusteella veikkaan loppuratkaisuksi sitä, että Abraham Lincoln oli avaruusolento ja hänet ampunut John Wilkes Booth ensimmäinen Mies Mustissa, joka Leonardo Da Vinciltä varastamiensa koodien ansiosta heräsi henkiin ja ammuskeli myös Kennedyä.

Lopuksi pieni palvelus himokkaista nörteistä kertovalle elokuvalle Superbad, joka tuskin voi saada liikaa näkyvyyttä isojen, tyhjien, huumorintajuttomien (yhdysvaltalaisten) komedioiden valtaamassa mediassa:



(Mikäli video tekee katoamistempun, voivat kiinnostuneet aina suunnistaa leffan kotisivulle.)

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Soundgardenilta levy... Michael Schenker ei ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Dix-Tracys

Rekisteröitynyt 22.04.2007

04.08.2007 klo 20.11

:D

Ei helvata.
Tuo leffa on pakko nähdä nyt!

lainaa
perato

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

05.08.2007 klo 12.19

Ei hitto =D=D He thinks I'm possesed by some sort of dick-devil =D
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova