Tuorein sisältö

Tom Cruiselle ollaan kirjoittamassa kolmea elokuvaa

21.12.2008 klo 18.00 | Luettu: 2607 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Yksi Tom Cruisen tähdittämän Valkyrien kirjoittajista, Christopher McQuarrie, aikoo kirjoittaa Cruiselle kolme muutakin elokuvaa.

Ensimmäiseksi McQuarrie kirjoittaa uusiksi trillerin The Tourist käsikirjoituksen, jonka kirjoitti Julian Fellowes. Cruise ja Charlize Theron tähdittävät agenttijännäriä, joka on uusi versio ranskalaisesta elokuvasta.

McQuarrie ja Mason Alley kirjoittavat elokuvan Flying Tigers, joka kertoo vapaaehtoisista hävittäjäpiloteista, jotka auttavat kiinalaisia taistelemaan Japania vastaan ennen kuin Yhdysvallat liittyi toiseen maailmansotaan. Cruise ei ole pistänyt nimeään paperiin, mutta hänen toivotaan suostuvan mukaan.

McQuarrie myös kirjoittaa ja tuottaa elokuvan The Champions, joka perustuu brittiläiseen tv-sarjaan. The Champions kertoo hallituksen agenteista, jotka saavat supervoimat edistyneeltä sivilisaatiolta pelastuttuaan lentokoneturmasta. Tätäkin elokuvaa kehitetään Cruise mielessä.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Steven Seagal vs. va... Idols-Pete Parkkosen... >

Keskustelut (1 viestiä)

LoneGoat

Rekisteröitynyt 07.08.2007

22.12.2008 klo 12.26

En pidä skientologeista. Jotenkin outoa katsoa jätkän leffoja nykyään. "No ei siitä tarvitse välittää." Olen vain ihminen. :::roll
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova