Tuorein sisältö

Uusi Hautalehto rikkoo ennätyksiä

25.03.2024 klo 14.18 | Luettu: 442 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suursuosion saavuttanut Hautalehto: Rakennus 31 on napannut kaikkien aikojen katsotuimman MTV:n alkuperäisdraaman tittelin.

Sarja on noussut myös Finnpanelin mittauksissa suoratoistopalveluiden tämän hetken katsotuimmaksi ohjelmaksi.

Kauden kaikki jaksot ovat nyt katsottavissa MTV Katsomo+ -tilauksella.

Christian Rönnbackan romaaneihin perustuva Hautalehto-sarja lunastaa katsojien odotuksia myös toisella kaudella. Julkaisukuukauden aikana Hautalehtoa katsottiinkin MTV Katsomossa ennätysmääriä. Hautalehto: Rakennus 31 nappasi nimiinsä julkaisukuukauden aikana tapahtuneen katselun ennätyksen MTV:n maksullisissa suoratoistopalveluissa.

"Hautalehdon suosio kotimaassa ja maailmalla on alkuvuoden positiivisin uutinen! Suomalainen draama kukoistaa Hautalehdon myötä, kun ohjaaja Kotwica yhdistää Porvoon upeat maisemat ja Suomen vuodenajat tarinankerronnan voimaksi. Rikoskomisario Hautalehdon tarinat viehättävät katsojia ympäri maailman, mukaan lukien USA, Australia, Ruotsi ja Espanja, missä El Detective Hautalehto ratkoo tapauksia. Suomen luonto ja vuodenajat ovat varmasti olleet avainasemassa tässä kansainvälisessä menestyksessä",iloitsee Commissions & Content Development Manager Janne Vakio.

Toisella kaudella Porvoon poliisia ja rikoskomisario Antti Hautalehdon (Mikko Leppilampi) tiimiä haastavat rituaalimurhilta vaikuttavat kylmäävät kuolemantapaukset.

Sarjassa nähdään Leppilammen lisäksi mm. Onni Parviainen, Antti Reini, Oona Airola, Iikka Forss, Jemina Sillanpää, Lauri Tanskanen, Teijo Eloranta ja Marja Salo. Sarjan on käsikirjoittanut Veli-Pekka Hänninen ja ohjannut Petri Kotwica.

Myös sarjan ensimmäinen kausi, Hautalehto: Kylmä syli, nousi julkaisunsa aikaan C Moren kaikkien aikojen katsotuimmaksi alkuperäissarjaksi.



(MTV Ohjelmaviestintä)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Antti Tuiskun Mayhem... Jack Black on valmis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova