Tuorein sisältö

HBO:n Euphoria-sarjan paluu lykkääntyy jälleen, mutta sarjaa ei ole lopetettu

25.03.2024 klo 18.00 | Luettu: 401 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


HBO:n hittisarja Euphoria antaa odottaa itseään melkoisesti varsinkin kun huomioidaan, että sarjan on tarkoitus seurata moniongelmaisten teinien siirtymistä aikuisuuteen. Sarja alkoi kesällä 2019. Pari erikoisjaksoa nähtiin vuosien 2020 ja 2021 vaihteessa. Toinen kausi alkoi tammikuussa 2022. Kolmannen kauden on yhä tarkoitus valmistua ensi vuonna, mutta uusimman käänteen jälkeen toiveet kannattaa kohdistaa syksyyn eikä kevääseen.

3. kauden kuvausten oli määrä alkaa viimeistään tänä kesänä, mutta ne lykkääntyvät. Sarjan luoja Sam Levinson työstää yhä käsikirjoituksia. Useampi taho ehti uutisoida, että kausi on peruttu, mutta virallisen lausunnon mukaan HBO ja Levinson ovat yhä sitoutuneet erinomaiseen kolmanteen kauteen.

Kausi on hyllytetty väliaikaisesti siinä mielessä, että näyttelijät ovat vapaita etsimään muita hommia. Heidän aikataulujaan joudutaan siis pohtimaan uudestaan, kun Levinson saa tarinapuolen selväksi.

Sarjan sivuosanäyttelijä ja tuore Oscar-ehdokas Colman Domingo (kuvassa) kertoi hiljattain, että Levinson kirjoittaa materiaalia uusiksi yhä uudestaan, koska Levinson tahtoo tavoittaa olennaisen nykyhetken eksistentiaalisista kriiseistä.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Dyyni 2 on hitti ja ... Kiinteistömoguli Jef... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova