Tuorein sisältö

Popedan Olli päivittää tunnelmiaan somessa: 'Pääsiäinen oli elämäni hienoimpia viikonloppuja' - somekansalta yksimielinen palaute

03.04.2024 klo 10.28 | Luettu: 630 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Popedan pääsiäinen oli yhtä juhlaa.

Bändin ensimmäiset keikat Ollin kanssa olivat suuri menestys - ainakin keikkoja todistaneiden mielestä.

Olli Herman on jo aikaisemmin todennut kyseessä olleen kaikkien aikojen vastaanotto - encorea odottava yleisö huusi Ollin nimeä.

Olli jatkaa someviestissään pääsiäisen tuoman tunnemyrskyn purkamista:

"Vieläkin on vaikea löytää sanoja. Onkin siksi palattava aiheeseen useamman postauksen kautta. Viikonloppu oli mykistävän hieno!! Yleisölle suuri kiitos siitä. Tämä vastaanotto ei unohdu koskaan. Kaksi loppuunmyytyä iltaa täynnä tunnetta, vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Rokkikone soi.

@costellohautamaki soitti mulle viime syksynä ja kysyi: ”Tulisiksää laulajaks Popedaan?” – johon mä vastasin heti myöntävästi. Ei tarvinnut miettiä asiaa ollenkaan. Seurasin tunnetta, intuitiota ja sydäntäni. Tuntui siltä, että mun pitää hoitaa tämä homma ja antaa sille kaikkeni. Se kannatti. Pääsiäinen oli elämäni hienoimpia viikonloppuja – ja mikä parasta, tästä se vasta alkaa!".


Ollin somessa kommentointi on pelkästään positiivista ja huomiona todettakoon, suurin osa viesteistä on tullut Popedaa ja Ollia fanittavilta naisilta.

Jos Popeda menetti Paten lähdön myötä faneja, uusia on tullut ja tulossa Ollin ansiosta mukaan!
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Vallankumous eurovii... Flow Festival vahvis... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

03.04.2024 klo 11.44

Hyvä kun Popedan kone hyrrää edelleen vaikka Pauli lähtikin.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova