Tuorein sisältö

Transformers- ja G.I. Joe -tiimit kohtaavat virallisesti näytellyssä elokuvassa

11.04.2024 klo 21.50 | Luettu: 377 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Transformers ja G.I. Joe ovat Hasbron lelubrändejä, joten hahmot ovat kohdanneet mm. sarjakuvissa. Viime kesän näytelty elokuva Transformers: Rise of the Beasts (kuvassa) päättyi kohtaukseen, jossa Transformers-robottien kanssa seikkaillut ihmispäähenkilö kutsuttiin mukaan G.I. Joe -tiimiin.

Brändien yhteinen elokuva on virallistettu. Rise of the Beastsin ohjaaja Steven Caple Jr. on idean isä, mutta uuden elokuvan ohjaajaa ei ole vahvistettu vielä. Steven Spielberg, Michael Bay ja kumppanit jatkavat tuottajina.

Rise of the Beasts jäi kauas taloudellisista tavoitteistaan. Vuoden 2021 elokuva Snake Eyes: G.I. Joe Origins floppasi oikein kunnolla. Kumpikin lelubrändi on yhä aktiivinen ja suosittu, mutta lelukeräilijät vitsailevat, ettei G.I. Joe Origins -versioita huolita edes ilmaiseksi (allekirjoittanut huoli yhden 80% alennuksella).

Transformersit ovat muotoa muuttavia robotteja. G.I. Joet ovat "aitoja amerikkalaisia sankareita", jotka ovat kohdanneet kaikenlaista hullua, mutta ulkopuolisten silmissä he ovat vain sotilaita. Yhdysvaltojen ulkopuolella parhaiten menestynyt G.I. Joe -leffa on G.I. Joe: Kosto, jossa mukana olivat Dwayne Johnson ja Bruce Willis, mutta edes se ei ollut hitti kiistattomasti. Rise of the Beastsissa robotit naamioituivat robottieläimiksi. Nouseeko kiinnostuskäyrä nyt, jos rekka-automiehellä ajelee mykkä ninja & katala hipsteriakka nahka-asussa tulee juttuun moottoripyöränsä kanssa?

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Conan O'Brien osoitt... Aikuisille tehdään n... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova