Tuorein sisältö

South Park -pojilta on tulossa pähkähullu näytelty musikaali

12.04.2024 klo 21.35 | Luettu: 1512 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Trey Parker ja Matt Stone tunnetaan parhaiten South Parkin luojina. Stone kuului tiimiin, kun Parker ohjasi elokuvat Team America: World Police, Cannibal! The Musical ja Orgazmo (kuvassa).

Parhaillaan pojat kehittelevät näyteltyä elokuvaa, jolla ei vielä nimeä. Tuotanto alkaa kesällä ja ensi-ilta heinäkuussa 2025. Tarkkoja tietoja ei paljasteta, mutta kyseessä on komedia ja musikaali. Paramount Pictures -studion pomo väittää, että käsikirjoitus on yksi hauskimmista, hulluimmista ja omalaatuisimmista, joita hän on koskaan lukenut. "Elokuva saa varmasti aikaan ilotulitusta" hänen mukaansa.

Pari vuotta sitten Parker ja Stone testailivat deepfake-teknologiaa nettisarjan merkeissä ja tahtoivat tehdä täyspitkän deepfake-elokuvan Donald Trumpista. Tällainen asenne epäilemättä voi johtaa "ilotulitukseen".

Poikien South Park -musikaali Bigger, Longer & Uncut sai Oscar-ehdokkuuden parhaasta laulusta. Heidän The Book of Mormon -lavamusikaalinsa menestyi erinomaisesti ja voitti useita Tony-palkintoja. The Book of Mormon -elokuva on tulossa myös, mutta Parker & Stone eivät ole päävastuussa siitä.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Daisy Ridley ui reil... The Voice of Finland... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova