Tuorein sisältö

80-ja 90-luvuilla suosiosta nauttineen brittibändin paluulle omalaatuinen este - bändikaverien välisestä riitelystä hyötyvät vain lakimiehet

14.04.2024 klo 01.38 | Luettu: 753 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Skottilainen Wet Wet Wet saavutti 80-ja 90-luvuilla muutamia listahittejä, ja erityisesti bändi muistetaan The Troggs -versioinnistaan Love Is All Around.

Bändi on ollut aktiivinen vielä 2020-luvulla, mutta nyt orkesterin jäsenet ovat ajautuneet omalaatuiseen riitatilanteeseen.

Bändin jäsenet taistelevat oikeudesta jatkaa - tai oikeastaan yksi jäsen haluaisi Wet Wet Wetin aktivoituvan uudelleen ja muut asettavat jatkolle kovat ehdot.

Graeme Clark haluaisi uuden version yhtyeestä takaisin tien päälle.

Ongelma on yksinkertainen.

Laulaja Marti Pellow sekä muut jäsenet Neil Mitchell ja Tommy Cunningham haluavat pitää kiinni vanhasta sopimuksesta, jonka mukaan kaikki tulot jaetaan tasan bändin neljän jäsenen kesken.

Aikoinaan sopimuksella haluttiin taata jokaiselle bändin osakkaalle tasapuolinen kohtelu.

Kiveen hakattu sopimus ei enää tunnu kaikkien mielestä ajankohtaiselta, vuonna 2024.

Nyt asiasta keskustellaan vain lakimiesten välityksellä, mikä on suhteellisen kallista puuhaa.

Aikoinaan 15 miljoonaa albumia ja singleä myyneen bändin jatkolle on jo suunnitelmia.

Clark on lähdössä ensi vuonna Wet Wet Wetin kassa kiertueelle. Soittomiehinä olisivat ainakin Graeme Duffin ja Kevin Simm.

Clarkin mukaan päätöksiä oli tehtävä, kun alkuperäinen miehistö vetäytyi hankkeesta. Clarkin mukaan hän rakastaa Wet wet Wetiä ja bändin biisejä niin paljon, että haluaa ne ihmisten kuultavaksi.(Dailyrecord.co.uk)V2.fi | J.A. Kaunisto
< Maineikkaan heavy me... Anssi Kela laittaa T... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova