Tuorein sisältö

Suomalaisen iskelmäpopin vahva tekijä Antti Ketonen kiertää konserttisaleja

15.04.2024 klo 14.03 | Luettu: 382 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomalaisen iskelmäpopin vahva tekijä Antti Ketonen nähdään tulevana syksynä uransa ensimmäisellä konserttisalikiertueella.

"Rakkauden arvoinen" -nimellä kulkeva kierros suuntaa aina Kajaanista Tampereelle. Konserttien lipunmyynti käynnistyy tiistaina 16. huhtikuuta klo 10 osoitteessa livenation.fi.

Isoista rakkauslauluistaan tunnettu Antti Ketonen on viime vuosien aikana pystyttänyt yhtyeensä kanssa bileet niin festareille, klubeille kuin merten aalloillekin. Rakkauden arvoinen -kiertueen illoissa show ei rakennu pelkästään tuoreimpien hittien ja rakastettujen suosikkien esittämiseen, vaan myös esittäjänsä jakamiin tarinoihin kappaleiden takaa.

"Oon aivan liekeissä ensimmäisistä omista konserteistani! Keikkoja on toki tehty vuosikausia, muttei koskaan tällaisia kuin tulevana syksynä. Tämä ei ole vain yksi konserttisalikiertue muiden joukossa, vaan ennemminkin matka sydämeen ja sielun syvyyksiin. Toivotankin teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi unohtumattomiin iltoihin täynnä musiikkia ja tarinoita".

Neljänsuora-yhtyeestä soolouralle lähtenyt Antti avasi uuden vaiheen jättihitillä Olisitpa sylissäni. TV-kasvonakin tunnettu Ketonen on julkaissut kaksi sooloalbumia ja valmistunut siinä sivussa Kööpenhaminan arvostetusta Complete Vocal Institutesta.

Antti Ketonen – Rakkauden arvoinen
13.09. KOUVOLA, Kuusankoskitalo
14.09. TAMPERE, Tampere-talo
20.09. LOHJA, Laurentius-sali
28.09. YLIVIESKA, Akustiikka
29.09. KAJAANI, Kaukametsän sali
11.10. MIKKELI, Mikaeli
12.10. HUITTINEN, Risto Ryti -sali
18.10. HYVINKÄÄ, Hyvinkääsali
19.10. LAPPEENRANTA, Lappeenranta-sali

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ruotsalaisen raskaan... Amy Winehouse -draam... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova