Tuorein sisältö

Nuija-ninja Chris Farleyta näyttelee Cobra Kain "Stingray"

15.04.2024 klo 20.30 | Luettu: 781 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


33-vuotiaana vuonna 1997 kuollut koomikko Chris Farley muistetaan muun muassa Saturday Night Live -sketsisarjasta ja elokuvista Tommy Boy ja Nuija-Ninja (Beverly Hills Ninja, kuva oikealla). Tuhti mutta villisti vauhkoileva herra (kuin tosielämän Kung Fu Panda) ehti tehdä vaikutuksen: kollegat kuten Adam Sandler ja David Spade ovat muistelleet häntä lämmöllä parikymmentä vuotta tragedian jälkeenkin.

Paul Walter Hauser näyttelee Farleyta elämäkertaelokuvassa, joka tulee olemaan näyttelijänä parhaiten tunnetun Josh Gadin esikoisohjaus. Leffa perustuu kirjaan The Chris Farley Show: A Biography in Three Acts, jonka toinen kirjoittaja on Farleyn veli. Elokuvan tuottaa veteraani Lorne Michaels, joka "löysi Farleyn". Hauser on toivonut tätä roolia pitkään, ja Farleyn perhe on väitetysti siunannut projektin, joten tältäkin tiimiltä oletettavasti löytyy sitä lämpöä. Farley harrasti tuhmaa huumoria ja paini päihdeongelmien kanssa, joten särmääkin tarvitaan.

Hauserin läpimurtoelokuva oli draama Richard Jewell. Hän voitti Emmyn Black Bird -sarjalla. Hän on myös nuija-ninjaillut Cobra Kai -sarjassa, jossa hänen hahmonsa lempinimi on Stingray (kuva vasemmalla).

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Amy Winehouse -draam... Nostalgiaa ja 80-luk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova