Tuorein sisältö

Fallout 1-4: robottipuoskari ja zombeja ihan niin kuin oikeissakin sairaaloissa

15.04.2024 klo 23.05 | Luettu: 1703 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 4:
The Ghouls


Hirviö söi tärkeän irtopään, joka oli ehtinyt mädäntyä. Huomasin, että zombie perustelee lomalle lähtemisen hirviön hitaalla ruuansulatuksella, ja ymmärrän nyt, että zombien äkillistä lääkkeiden tarvetta alustettiin, mutta sarja on "peleille turhan uskollinen", jos tällaiset tehtävät voi jättää myöhemmäksi?

Nyt zombie ja Lucy nahistelevat matkalla apteekkiin, jonne zombie myy Lucyn varaosiksi. Puoskari on asiallinen versio pelien leijuvista roboteista, jotka ovat Star Wars -henkisiä mutta vielä sarkastisempia. Sarja lypsää valmista hyvää lupaavasti. Tänään on lisääkin zombeja; toivottavasti mm. supermutantit esitellään vasta kun budjetti paisuu. Lucy selviytyy pienestä skenaariosta ja todistaa olevansa "laillinen hyvä", joten tulkitaan samalla, että pääzombie lienee pitkällä tähtäimellä "aito neutraali" ja (jakson ajan lomaileva) ritari "kaaoottinen hyvä".

Lucyn kotona velipoika pääsee naapuribunkkerin tuhonneen salajuonen jäljille. Rosvoja siellä asui, mutta Fallout Shelter -sessio mokattiin muulla tavalla ensin. Pelaajat nyökkäilevät hulluuttaan, kun tuhotun bunkkerin varjoissa käppäillään ja vihreää monitoria luetaan, koska olemme tehneet pelkästään sitä 50+ tuntia (per peli?).

Ritari jäi lupaavaan tilanteeseen, mutta kiittelen sarjaa kyvystä supistua välillä. Kun jakson pääjuoni on romaanin lukua vastaava pienoistarina, joka laajentaa hahmoja ja maailmaa luontevasti ja loppuu, yksi (1) leväperäisempi b-juoni menee täydestä.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 1-3 --- Jakso 1-5 >

Katsottu: Amazon Prime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nostalgiaa ja 80-luk... Klamydia liikkeellä ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova