Tuorein sisältö

Pamela Anderson liittyi Liam Neesonin seuraksi Mies ja alaston ase -uusintaan

17.04.2024 klo 17.15 | Luettu: 560 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Legendaarisen Leslie Nielsenin tähdittämä Mies ja alaston ase (Naked Gun) -trilogia oli jatkoa tv-sarjalle Hei me pamputetaan (Police Squad!). Vuosia sitten Liam Neeson ja Family Guy -mies Seth MacFarlane alkoivat ajatella ääneen, voisiko Neeson tehdä vastaavan siirtymän uransa ehtoopäivillä kuin Nielsen, joka tunnettiin vakavista rooleista ennen näitä törttöilyjä.

MacFarlane on yhä mukana tuottajana, kun Neesonin tähdittämä Mies ja alaston ase viimein tehdään. Kuvausten on määrä alkaa ensi kuussa. Ensi-ilta on kesällä 2025. Leffan ohjaa Akiva Schaffer, jonka töitä ovat kiitellyt parodiaelokuvat Popstar: Never Stop Never Stopping ja Chip 'n Dale: Rescue Rangers.

Pamela Anderson on ensimmäinen mukaan kiinnitetty näyttelijä Neesonin jälkeen. Fanit eivät protestoi ainakaan ennen tarkempia tietoja. Alkuperäinen naispääosanesittäjä Priscilla Presley osasi pitää naaman peruslukemilla Nielsenin tavoin, mutta mukaan mahtui reilusti värikästä väkeä kuten Andersonin Playboy-kollega Anna Nicole Smith (osa 33 1/3).

Anderson ja Neeson eivät ole näytelleet yhdessä aiemmin, mutta Anderson ja Nielsen olivat mukana Superhero Moviessa:


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Arppa syksyllä konse... Netflixin Sweet Toot... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova