Tuorein sisältö

Ennen kuin he päättivät naamioitua rekka-autoiksi: Transformers One -traileri

19.04.2024 klo 01.05 | Luettu: 959 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Minkälaisessa ekosysteemissä evoluutio tuottaa rekka-autoksi muuttuvan robotin nimeltä Optimus Prime? Joihinkin kysymyksiin vastaa esiosaelokuva Transformers One, joka sijoittuu muotoa muuttavien robottien kotiplaneetalle Cybertronille.

Autobotteja johtavan Optimus Primen arkkivihollinen on decepticon-johtaja Megatron. Nyt paljastuu, että nämä ovat heidän myöhemmin omaksumia sankarinimiään, joten ehkä myös Megatronin porukan nimi decepticon eli huijauspuijaus viittaa heidän valintoihinsa eikä geeneihin. Miehet olivat ystäviä, kunnes kohtalo vei heidät... eri suuntiin mutta samalle kaistalle.

Tarinan jatkuvuudesta ei ole kannattanut nipottaa Bumblebee-elokuvan jälkeen, mutta Transformers Onen takana on monia samoja tekijöitä kuin aiempienkin elokuvien. Kyseessä on moderni eli vahvasti tyylitelty animaatio. Toteutuksesta vastaa yhä tehostepaja Industrial Light & Magic, jonka aiempia puhtaita animaatioita ovat Rango ja Strange Magic.

Ensi-ilta on syyskuussa. Leffan on tarkoitus johtaa trilogiaan. Samaa sanottiin edellisestä näytellystä elokuvasta Rise of the Beastsista, joka lupausten mukaisesti on johtamassa kimppaleffaan G.I. Joe -tiimin kanssa.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lauri Tähkän uran pä... KUUMAA julkaisi uude... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova