Tuorein sisältö

'Saas nähdä kuinka pitkään pysyy näin mairee ilme' - Selviytyjät Suomi -kilpailijat ovat jo matkalla kohteeseen

19.04.2024 klo 12.20 | Luettu: 459 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Selviytyjät Suomi -kilpailijat ovat lähteneet matkaan.

16 julkisuudesta tuttua henkilöä kisaavat Etelä-Malesian asuttamattomassa viidakossa 37 päivän ajan tavoitteenaan 30 000 euron voittopotti. Seikkailu nähdään syksyllä Nelosen ohjelmistossa.

Vuoden 2024 Selviytyjät Suomi -kilpailijoina nähdään Suomen kaikkien aikojen menestyneimpiin pesäpalloilijoihin lukeutuva Toni Kohonen, kirjailijat Jenni Janakka ja Henriikka Rönkkönen, artistit Jontte Valosaari sekä HesaÄijä eli Marios Kleovoulou, entinen Miss Suomi Viivi Altonen, sosiaalisen median ammattilaiset Mikael Renwall, Sita Salminen ja Max Blomfelt, näyttelijät Reetta Ylä-Rautio ja Eino Heiskanen, radiojuontajat Mika Parikka ja Mia “Millu” Haataja, vaatesuunnittelija Bakari Diarra sekä tosi-tv-sarjoista tutut Rita Niemi-Manninen ja Emmi Suuronen.

Ohjelman juontaa Riku Rantala.

Radioääni Mika Parikka kommentoi uutista somessa:

"Saas nähdä kuinka pitkään pysyy näin mairee ilme, kun Selviytyjät alkaa! Oon siis mukana ja jo tällä kuvan julkasuhetkellä jossain toisella puolella maapalloa. LOLS!

Kuumottavaa, siistiä ja mahtavaa! En tiedä yhtään oonko valmis tulevaan, mutta niin kuin joku suuri ajattelija joskus sanoi: sata rosenttisesti ollaan mukana! Palataan siis asiaan myöhemmin! Moish"
.

Myös HesaAijä on lisännyt someen postauksen ennen matkalle lähtöä:

"Kone ilmas ja mää kyydis! Täst alkaa seikkailu ja kokemus, jonka aika harva pääsee kokemaa. Aikamoine jännitys mahas. En oikee tiä mitä tält reissult odottaa tai et kui mun käy, mut sen mää tiädä et kaikkeni tulen antamaa".







V2.fi | J.A. Kaunisto
< Maailman menestynein... Stratovariuksen Laur... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova