Tuorein sisältö

Lisätietoja Stallone-rymistelystä The Expendables

30.12.2008 klo 10.00 | Luettu: 5748 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sylvester Stallonen käsikirjoitus toimintarainalle The Expendables on päätynyt elokuvajournalistien käsiin. Ain't It Cool Newsin toimittaja vahvistaa, että Stallone on tehtailemassa 80- ja 90-lukujen meininkiä vastaavaa teosta, kuten toiminnan ystävät ovat ehtineet toivoa.

The Expendables kertoo ryhmästä kovanaama-palkkasotureita, joilla on pilkettä silmäkulmassa ja jotka ovat valmiita kuolemaan kunnialla. Ryhmä lähtee kaatamaan eteläamerikkalaista diktaattoria, joka harrastaa ilkeitä ihmisoikeusrikkomuksia. Vaikka elokuva on perinnetietoinen toimintapätkä, jossa muutama mies kykenee tuhoamaan armeijan käyttäen apunaan kaikkea mahdollista, toimittajan tulkinta on se, ettei elokuva esitä toisten maiden asioihin puuttumista mitenkään myönteisessä valossa. Juonessa on mukana muutama mutka.

Stallone näyttelee ryhmän hitusen höperöä isähahmoa. Toimittajan tulkinnan mukaan näkyvä rooli on myös Jason Stathamilla, kun Jet Li ja Dolph Lundgren taas jäävät hieman sivummalle. Li näyttelee sarkastista, elämään kyllästynyttä potkukonetta, ja Lundgren miestä nimeltä Gunnar. Forest Whitaker on CIA-agentti tiimin kannoilla. Entinen Ultimate Fighting Championship -mestari Randy Couture pelaa diktaattorin tiimissä yksioikoisessa roolissa. Diktaattorin, naispuolisen CIA-agentin, sekä homoseksuaalin ja tummaihoisen palkkasoturin roolit ovat ilmeisesti täyttämättä. Toimittajan mukaan Stallone on kirjoittanut homohahmon hyvällä maulla, kun tummaihoinen hahmo taas on pelkkä stereotyyppi.

Toimittaja arvelee, että kovan elokuvan ainekset ovat kasassa, kunhan näyttelijät tuovat rooleihinsa lisää potkua ja toimintakohtaukset toteutetaan kunnialla. Viimeistä toimintakohtausta Stallone ei ole vaivautunut kirjoittamaan, vaan käsikirjoituksessa lukee ainoastaan näin:

"TAISTELU KÄYNNISTYY!! NÄEMME NYT HUOMATTAVAN BRUTAALIN, KIIHKEYDESSÄÄN NOUSEVAN JA LASKEVAN TAISTELUN. MONTA SIVUA TUHRAANTUISI KAIKEN SUUNNITELLUN TOIMINNAN KUVAAMISEEN, JOTEN LUOTAT VAIN MINUUN, SE TULEE OLEMAAN JOTAIN MITÄ EI OLE KOSKAAN NÄHTY."

Lähde: Ain't It Cool News

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vain Black Dynamite ... 20th Century Fox yri... >

Keskustelut (4 viestiä)

mz-412

Rekisteröitynyt 22.11.2008

30.12.2008 klo 11.59

Aidrian i did it!!
lainaa
postal_dude

Rekisteröitynyt 17.03.2008

30.12.2008 klo 14.43

Toivottavasti ei yritetä ylipuhua tekemään pg-13 paskaa.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

30.12.2008 klo 14.48

postal_dude kirjoitti:
Toivottavasti ei yritetä ylipuhua tekemään pg-13 paskaa.


Ei mitään pelkoa.
lainaa
Raat0

Rekisteröitynyt 11.04.2007

30.12.2008 klo 17.30

Jari-Pee kirjoitti:
postal_dude kirjoitti:
Toivottavasti ei yritetä ylipuhua tekemään pg-13 paskaa.

Ei mitään pelkoa.

Jep. Tästä voi hyvinkin tulla taas jotain todella hienoa.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova