Tuorein sisältö

Metallisuosikkii Lacuna Coil julkaisi ryhmäterapiaa ahdistuksen ja masennuksen keskelle

22.04.2024 klo 01.13 | Luettu: 371 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Italian metalliylpeys Lacuna Coil ilmoittaa olevansa uuden syklin alussa.

Lacuna Coil julkaisi perjantaina uunituoreen singlen In The Mean Time. Kappaleella kuullaan vierailijana New Years Day -yhtyeen laulajaa Ash Costelloa.

"In The Mean Time on reflektio siitä Kuinka pahasti ihmiskunta on hukannut suuntansa. Elämme todella ikävää aikaa, joka on täynnä onnettomia ihmisiä, yksinäisyyttä, ahdistusta sekä masennusta. Tämä kappale on kuin eräänlaista ryhmäterapiaa – kyse ei ole valitusvirrestä, vaan tarkoituksena on hyväksyä, että kun on kerran mennyt rikki, itsensä uudelleen rakentaminen on raskasta ja vaikeaa. Kutsuimme New Years Dayn Ash Costellon vierailemaan tälle kappaleelle, ja hän toi lämpimällä äänellään ja karismallaan kappaleelle juuri sen mitä tarvitsimme", yhtye kommentoi.

Ash Costello nähdään myös In The Mean Time -singlelle julkaistavalla musiikkivideolla. Videon on ohjannut Patric Ullaeus.

In The Mean Time -singlen julkaisua pohjusti aikaisemmin tässä kuussa kuultu uutinen Lacuna Coilin toukokuussa alkavasta Pohjois-Amerikan kiertueesta, jolla New Years Day nähdään special guestina. Kiertueuutisia on luvassa myös syksylle, kun yhtye kiertää Iso-Britanniaa sekä Irlantia Blind Channelin kanssa.
(Foto Patrick Ullaeus)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Perkele keikkaili Kl... KUUMAAn uusi albumi ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova