Tuorein sisältö

Tukkaheavyn veteraanin kuviot pahasti solmussa

30.12.2008 klo 09.29 | Luettu: 2306 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

L.A. Guns perustettiin vuonna 1983. Mukana alkuperäisessä kokoonpanossa olivat Axl Rose, Tracii Guns, Ole Beich ja Rob Gardner. Myöhemmin Axl Rose lähti perustamaan Gunnareita. L.A.Gunsin rivistössä on soittanut myös mm. eräs Izzy Stradlin.

Myöhemmin homma meni sotkuiseksi bändin sisäisten riitojen vuoksi. Vuonna 2006 kaksi yhtyettä kiersi nimellä L.A. Guns. Toisen yhtyeen johtohahmona oli Phil Lewis ja toisen Paul Black (& Tracii Guns).

Ongelmat alkoivat jo 1985 L.A.Gunsin jatkaessa uudella miehistöllä. Paul Mars Black tuli bändiin, josta Tracii Guns lähti jonkin ajan kuluttua. Tämän jälkeen L.A.Guns on jatkanut vaihtelevalla miehistöllä.

Nyt Tracii Guns on jälleen asialla. Mies on lähtenyt bändistä useita kertoja perustaakseen aina uuden kokoonpanon. Nyt luvassa on tositelkkaria ja uusi albumi mutta mies jättää nimen L.A.Guns varastoon ja käyttää toista nimeä. KUITENKIN bändi aikoo jatkossa soittaa myös nimellä L.A.Guns!

Tositelkkarisarja kertoo Traciin johtaman "L.A.Gunsin" sattumuksista. Levy-yhtiö on kustantanut sarjan ja tositelkkaripläjäystä kaupataan nyt televisiokanaville. Uusi albumi on tulossa.

Selvennyksenä myös Phil Lewisin johtama L.A.Guns-versio jatkaa keikkailemista ja levytysuraansa. Kokoonpano on palkannut laulajakseen kaverin nimeltä Marty Casey, joka muistetaan CBS:n tositelkkarista Rock Star: INXS. Sarjassa etsittiin korvaajaa INXS-yhtyeen edesmenneelle nokkamiehelle Michael Hutchencelle. Marty Casey ei voittanut kisaa...


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Metallican Lars Ulri... Räppärin hotellibisn... >

Keskustelut (1 viestiä)

korjauksia

30.12.2008 klo 22.56

Axl ei lähtenyt perustamaan Guns n' Rosesia, vaan kuten bändin nimikin kertoo, Guns n' Roses oli Tracii Gunsin ja Axl Rosen yhteinen projekti, josta Guns tosin häipyi varsin pian.

Toisekseen, Michael Jagosz on L.A. Gunsin alkuperäinen laulaja, ei Rose.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova