Tuorein sisältö

Seinäjoen Vauhtiajot -tapahtuman juhla-alue kasvaa, yli 65-vuotiaat ilmaiseksi sisään - ratakilpailun suhteen huonoja uutisia

24.04.2024 klo 12.40 | Luettu: 593 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Seinäjoen Vauhtiajojen alue kasvaa entisestään - mukana yhteensä 30 artistia.

Seinäjoen Vauhtiajojen tapahtuma-alueena toimii tulevana kesänä (18.-20.7. ) jo aiemmin hyväksi todettu Lakeuden puisto sekä uutena Olavinpuisto.

Alueelle mahtuu yhtäaikaisesti kaikkiaan yli 15 000 ihmistä.

Tänä vuonna joudutaan pitämään välivuosi Kapernaumin ratakilpailusta, koska siitä olisi tullut vajavainen.

"Kyseinen kisa on ollut aina Suomen suurin, joten siinä on pidettävä tietty taso, jotta se voidaan järjestää. Lisäksi haluamme uudistaa kilpailua. Olemmekin tehneet jo paljon työtä ensi vuoden eteen, jolloin mukaan on tulossa uusi pääluokka. Se kerää varmasti paljon kiinnostusta ja tuo kisaan uutta tarvittavaa sisältöä", toteaa tapahtuman promoottori Kalle Keskinen.

Vauhtiajot tarjoaa kahdelle tuhannelle ensimmäiselle yli 65-vuotiaalle asiakkaalle kolmen päivän liput ilmaiseksi. "Festivaalialue on nyt niin iso että tohdimme ensimmäiselle 2000 ihmiselle sen luvata", Keskinen vakuuttaa.

Vauhtiajoissa panostetaan myös alueohjelmaan enemmän kuin aiemmin. Luvassa on mitä erilaisempaa toimintaa Ihqun karaokebussista, speed datingiin, photoshoot-kopeista benjihyppyyn ja asiakkaille ilmaiseen hiustenlaittoon ja meikkaukseen. Mukana on myös erilaisia tanssinäytöksiä ja sirkusesityksiä tulennielennästä taikuuteen.

Lisäksi yrityksille ja ryhmille tarjotaan mahdollisuus nauttia festivaalista täysin uudella tasolla. VIP-pöytä ja VIP-Sohva tarjoavat oman nimetyn tilan festivaalien ajaksi, jonne pääsevät vain pöydän/sohvan varanneet taaten yksityisyyttä ja tilaa festivaalinautinnolle. Jokainen pöytä ja sohvapaikka tarjoaa istumapaikat kymmenelle hengelle.

"Vaikka meillä oli viime vuonna 20-vuotisjuhlat, olemme jo nyt noin 15 prosenttia edellä viime vuoden myyntiä. Olemme tästä asiakkaillemme näyrän kiitollisia. Uskomme, että hyvä myynti on paljolti uuden Jyrki Retro Stagemme ansiota. Meillä on kokemusta muun muassa viime vuoden Radio Nova Festivaaleilta sekä Tapiola Festivaaleilta, että nostalgia myy tällä hetkellä todella hyvin", Keskinen kertoo.

Retrolavan artisteja ovat muiden muassa E-Type, Inna, Basshunter, ItaloBrothers, Mohombi, Las Ketchup, Günther, Pandora ja Basic Element sekä kotimaiset Ressu Redford, Miljoonasade, Waldo's People ja Movetron.

Vauhtiajoihin julkaistaan vielä yllätysesiintyjä kesäkuun lopulla.

Jo aiemmin on Vauhtiajoille julkaistu ruotsalainen rocklegenda The Hellacopters sekä Gettomasa, Portion Boys, Kolmas Nainen, Don Huonot, Abreu, Michael Monroe, Peer Günt, Erika Vikman, Maija Vilkkumaa, Teflon Brothers, Mikael Gabriel, Kotiteollisuus ja Reino Nordin.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sleepy Sleepers juhl... Veteraanibändi Deep ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova