Tuorein sisältö

50 Centin tositelkkarisarja ei edes 50 sentin arvoinen - hyllylle!

31.12.2008 klo 00.01 | Luettu: 7272 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

MTV on laittanut räppäri 50 Centin tositelkkarisarjan hyllylle. 50 Cent: The Money And The Power-sarjaa ehdittiin näyttää vain kuukauden ja kuuden osan verran. Sarjassa etsittiin uutta hip hop-mogulia 14 yritteliään henkilön joukosta. Voittajalle olisi tarjottu 100 000 dollarin lisäksi kunnon uraputkea.

Ohjelman on väitetty muistuttavan liikaa Donald Trumpin vetämää Diiliä.

Ohjelma hyllytettiin surkeiden katsojalukujen johdosta. Sarja alkoi marraskuun 6 päivä. Tiettävästi ohjelma on hyllytetty "lopullisesti".




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ari Koivusen Amoral-... Gunnarileiri vastaa ... >

Keskustelut (9 viestiä)

Gmith

Rekisteröitynyt 03.07.2008

31.12.2008 klo 01.52

Joopa joo kyllä me jo tiedetään että 50centillä on rahaa ja naisia koska maailmassa on idiootteja jotka kuuntelee tämmöstä huonoa räppiä hyvän räpin sijaan ja kyllä me tiedetään että 50cent saa rahan perässä hilluvia eukkoja enemmän kuin kukaan muu, tiedämme myös että 50centillä on upeat vatsalihakset ja saatanan ruma naama, mutta jotain rajaa oikeesti tämänki leveilyn kans?

"Hitto" kävisi edes plastiikkakirurgilla ostamassa uudet kasvot, ostas tanssitaidon ja mielikuvituksen tai ottaisi tällä kertaa osumaa päähän tai sydämmeen jos sitä päin ammutaan vielä kerran, jos se kuvittelee tekevänsä itsestään jonku helkkarin brändituotteen, "Hitsin pimpulat".
lainaa
KAUNISTO_EI_OSAA

31.12.2008 klo 02.46

SE ON "50 Cent: The Money And The Power -sarjaa"
lainaa
BatuGGa

31.12.2008 klo 03.06

Ja pointtis oli?
lainaa
Jere

31.12.2008 klo 10.58

Gmith voisi opetella asiallista kielenkäyttöä.
Väität 50centin kuuntelijoita idiooteiksi, mutta mieti millaisen kuvan annat itsestäsi kiroilemalla?
Vahvat mielipiteet joihin jokainen on toki täysin oikeutettu voi ,ja mielestäni myös tulisi, esittää asiallisesti.
lainaa
jonny_boy

Rekisteröitynyt 24.02.2008

31.12.2008 klo 14.38

Gmith taitaa olla vähän kade? ;D
lainaa
Gmith

Rekisteröitynyt 03.07.2008

31.12.2008 klo 16.04

Mä en väitä 50centin kuuntelijoita idiooteiksi, mä tiedän että ne on vähintään musiikkimaultaan epäkehittyneitä. Pointtini oli se että miksi pitää vääntää tämmösistä hiippareista kaiken maailman pelejä, ohjelmia ja muuta skeidaa? Poistin edellisestä viestistä yhden kirosanan eli ainaki puolet kaikista kirosanoista joita tekstissä oli, oletteko tyytyväisiä?

En myöskään ole kateellinen apinanaamaisella, laulutaidottomalle ja lahjattomalle pellelle. Ehkä vähän kyllä, olisihan se siistiä tienata rahaa lukemalla kuinka on hienon auton sisällä on hieno kuminen nainen ja kädessä tukkurahaa. Tämän takia nykymusiikki kusee.

Räppärit on iso osa nykymusiikkia mutta ne ei osaa yksinkertaisesti mitään jos verrataan vanhaan Public Enemyyn tai vastaavaan, jos ei oikeasti porukka osaa laulaa muusta ku tisseistä, autoista ja rahasta niin pitäs kyllä jo sen perusteella osata kertoa paska artisti hyvästä artistista.

Miksi minä olisin edes kade 50Centille kun voisin vaikka olla kade jollekkin paljon, paljon, lahjakkaammalle ja rikkaammalle henkilölle ja vielä kaiken lisäksi coolille henkilölle, sanotaan esimerkkinä vaikka kaikkien tuntema Bruce Willis, tai ehkä Dave Mustaine, miksei vaikka joku muu henkilö joka on oikeasti muusisestilahjakas eikä tienaa rahaa vain koska porukka on liian tyhmää tunnistamaan huonoa musiikkia

Edit. itseasiassa korvaan kaikki kirosanat ja epämiellyttävät sanat joillain miellyttävemmillä.

Ihan vain vertailun vuoksi: 50centin Candyshopin sanoitukset http://www.publicenemy.com/index.php?page=page5&item=9&nu

ja tässä on Publin Enemyn - Caught, Can We Get A Witness?:n lyriikat http://www.publicenemy.com/index.php?page=page5&item=9&nu

Jos lähetään analysoimaan näitä tekstejä niin voidaanko päätellä, kumpaan on enemmän käytetty aikaa ja vaivaa? Kummassa on paremmat riimit? Kummassa on paljon älykkäämpi aihepiiri? Voin vakuuttaa että ihan ihan sama minkä 50Centin biisin lätkäsette pöydälle niin se ei pääse lähellekkään mitään public enemyn tai muun vähän vanhemman, aidosti hyvän ja taiteellisen räp-artistin/bändin tavaraa. Sanon vielä että itse en henkilökohtaisesti kuuntele Public enemyä tai räppiä missään muodossa mutta tunnistan kuitenkin hyvän musiikin genrestä ja omasta mausta riippumatta.

En yritä käännyttää 50centin kuuntelijoita kuuntelemaan oikeaa musiikkia vaan bäshään 50centiä täällä vain koska sillä on jonkillainen rauhoittavavaikutus minun sisällä raivoavaan musiikilliseen elitistiminääni.
lainaa
Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

01.01.2009 klo 01.32

Gmith kirjoitti:
maailmassa on idiootteja jotka kuuntelee tämmöstä huonoa räppiä hyvän räpin sijaan


Nyt kyllä putosin ihan totaallisesti kärryiltä. Onko olemassa hyvääkin räppiä? Mämmit pöksys yoman, jeesh 8).
lainaa
seki

Rekisteröitynyt 04.07.2007

01.01.2009 klo 12.59

Sir_Rymylys kirjoitti:
Gmith kirjoitti:
maailmassa on idiootteja jotka kuuntelee tämmöstä huonoa räppiä hyvän räpin sijaan


Nyt kyllä putosin ihan totaallisesti kärryiltä. Onko olemassa hyvääkin räppiä? Mämmit pöksys yoman, jeesh 8).
On. :o
lainaa
Gmith

Rekisteröitynyt 03.07.2008

01.01.2009 klo 17.05

Sir_Rymylys kirjoitti:
Gmith kirjoitti:
maailmassa on idiootteja jotka kuuntelee tämmöstä huonoa räppiä hyvän räpin sijaan


Nyt kyllä putosin ihan totaallisesti kärryiltä. Onko olemassa hyvääkin räppiä? Mämmit pöksys yoman, jeesh 8).


Jos osaat tanssia yhtä hyvin ku MC Hammer tai kirjottaa yhtään niin hyviä sanoituksia ku public enemy niin tunnustan että kaikki räppi on huonoa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova