Tuorein sisältö

Samu Haber elättelee olympiaunelmaa - yhteistyökuvio jatkunut jo neljä vuoden ajan

28.04.2024 klo 00.05 | Luettu: 619 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sunrise Avenuen taakseen jättänyt Samu Haber elättelee olympiaunelmaa.

Ei, Samu ei ole lähdössä Olympialaisiin, vaan mies sponsoroi Akseli Sauramaa.

Saurama on Järvenpään Kehäkarhujen potkunyrkkeilyn ammattilaisten sekä amatöörien Euroopan ja Maailmanmestari ja nyrkkeilyn Suomen mestari.

Kaksikon yhteistyö on kestänyt jo neljän vuoden ajan.

Näin Samun ja Akselin yhteistyön alusta kertoo itse urheilija.

"Samu @hapahaber otti yhteyttä muhun sen jälkeen, kun olin tulosruudussa valmistautumassa ammattilaisten MM-otteluun (joka muuttui EM-titteliotteluksi koronan vuoksi) vuonna 2020. Olin ihan häkeltynyt siitä, että hänen kaltainen stara laittaa just mulle viestiä. En osannut silloin kuvitellakaan, kuinka tärkeä ja toimiva yhteistyö välillemme muodostuu!

Usein puhutaan siitä, kuinka tärkeää yhteistyökumppaneiden tuoma taloudellinen resurssi on. Se on itseasiassa myös paljon muuta. Itse pidän tärkeänä meidän välistä luottamusta sekä aitoa välittämistä ja yhdessäoloa. Yhdessä vietetty aika on se, mikä jää muistoihin. On se sitten muutaman minuutin kohtaaminen lentokentällä tai todella viihdyttävän lätkäpelin seuraaminen yhdessä Nordiksella.

Yksi tärkeimmistä hetkistä oli se, kun Samu oli paikan päällä katsomassa MM-otteluani Järvenpäässä ja kannustamassa minua voittoon kohti ammattilaisten maailmanmestaruutta.

Olen todella otettu siitä, että hän haluaa juuri minun uraani tukea. Hänen avullaan olen saanut mahdollisuuden kiertää tärkeissä kilpailuissa, jotka ovat mahdollistaneet matkani kohti maailman- ja Euroopan mestaruuksia! Mutta myös kaikki ne hetket, joita yhdessä ollaan koettu ovat ikimuistoisia".


Nyt edessä ovat nyrkkeilyn olympiakarsinnat Thaimaassa.






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sharon Osbourne kert... Top Gearin juontajan... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova